Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Takstmann, takstingeniør og takstleder

Ta del i suksessen til Norconsults takstavdeling i Møre og Romsdal!

Norconsult ASÅlesund11. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Arnt Ove Roald

Avdelingsleder Kontor

arnt-ove.roald@norconsult.com

Takstjobb i Norconsult vil inneholde mange ulike typer takstoppdrag som tilstand, verdi, skade, reklamasjon, byggeledelse, uavhengig kontroll, byggelånskontroll m.m.

Tilgang på takstoppdrag har vært god, og vi forventer økning i form av boligtaksering gjennom vår nye avtale med Fremtind Forsikring i 26 kommuner i Møre og Romsdal. Alle takstmenn jobber selvstendig på oppdrag, og konfererer ved behov med andre kollega-takstmenn. I tillegg har vi kort vei til det øvrige fagmiljøet på respektive tverrfaglige kontor, pluss til den brede kompetansen i konsernet forøvrig. Dette drar vi nytte av i mange taktoppdrag. Norconsult Sunnmøre med ca. 90 medarbeidere dekker de fleste fagområder innen rådgivning, prosjektering, BIM, byggeledelse og prosjektstyring av bygg og anleggsprosjekt. Og vi har sammen et godt faglig- og sosialt miljø med gode kontorfasiliteter.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Da kan du se på serien «Rådgiverne» som viser eksempler på vår arbeidshverdag, her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvilke muligheter du kan ha i Norconsult? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

Er du takstmann nær Ålesund og ønsker deg til et større og sosialt arbeidsmiljø, i et stort og solid firma, som er lokalt forankret? Vi ser etter deg som vil ta utfordringene her.

Dine arbeidsoppgaver kan bli:

 • Taksering av tilstand og verdi på bolig- og næringseiendommer.
 • Tilstandsvurdering, reklamasjon, eierskifte, tilstandsanalyse
 • Skadetakst/-skjønn, naturskade
 • Rådgivning, visning, ferdigbefaring, overtagelsesforretning
 • Oppfølging av byggearbeider, byggeledelse
 • Uavhengig kontroll, byggelånskontroll
 • Leder for takst i Møre og Romsdal (6 takstmenn i M&R, 20 i hele Norconsult)

For oss er det viktig at du:

 • Er serviceinnstilt, kundefokusert og god på samarbeid
 • Er engasjert, positiv, selvstendig og strukturert
 • Er god med IKT og rapportskjema
 • Har god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk

Hos oss får du:

 • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et etablert takstmiljø og et større tverrfaglig miljø
 • Godt arbeidsmiljø, dyktige medarbeidere og et godt sosialt miljø
 • Fleksibel arbeidstid
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrft
 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser, overskuddsdeling der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat
 • Kompetanse- og personalutvikling, interne fagsamlinger, kursing
 • Sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som blir behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist11. august 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Arnt Ove Roald

Avdelingsleder Kontor


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.