Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Takstmann

Bli en viktig del av Rambølls ekspertteam!

RambøllSkedsmokorset4. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Rune Thomas Johannessen

Seksjonsleder Takst og byggkontroll

+47 913 25 334

Bli en del av vår avdeling Som vår nye Takstmann blir du en del av vår seksjon Takst og byggkontroll, som i dag teller 13 medarbeidere innen et variert spekter av fagområder. Vi utfører tilstandsrapporter i forbindelse med omsetning av boliger, vedlikeholdsplaner for næringsbygg, skadetaksering og naturskadetaksering for flere forsikringsselskaper, skadevurdering i forbindelse med bygge- og anleggsarbeider, reklamasjonsvurderinger m.m.

Vår seksjon utgjør sammen med seksjonene, Videodokumentasjon og måleteknikk og Spesialmålinger, avdeling Romerike i Rambøll. Totalt er vi 31 medarbeidere på avdelingen. Rambøll avd. Romerike utfører rådgiving innenfor sprengnings- og vibrasjonsteknikk, tilstandsdokumentasjon i form av videobesiktigelse av berørte naboeiendommer, vibrasjonsmåling, støyovervåkning, støvmåling, skanning av bygninger og konstruksjoner og skadebehandling i forbindelse med bygg- og anleggsvirksomhet. I tillegg tilbyr vi tjenester innenfor samferdsel, arealplanlegging, bygg, prosjektledelse i samarbeid med andre fra Rambølls øvrige kontorer

Ditt arbeidsområde vil i hovedsak være på Romerike/Øvre Romerike, men noe arbeider ut over dette området må påregnes. Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Taksering og oppfølging av bygningsskader for forsikringsselskaper
 • Tilstandsrapportering ved omsetning av bolig etter NS3600
 • Skadevurderinger, spesielt setnings- og rystelsesskader
 • Utarbeide vedlikeholdsplaner, reklamasjonsrapporter m.m.

Vi støtter den faglige utviklingen din Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Hos oss blir du en del av et sterkt tverrfaglig miljø noe som bidrar til trygghet og utvikling i hverdagen. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Minimum tømrer/murer, men helst mesterbrev, teknisk fagskole bygg eller bygningsingeniør
 • Faglig engasjert og er nysgjerrig på ny kunnskap og metodikk
 • Sertifisert takstmann innen verdivurdering, tilstandsvurdering og bygningsskade.
 • Erfaring med boligsalgsrapporter/tilstandsvurdering, skadesanering, skadebegrensning og/eller skadeutbedring er en fordel
 • Erfaring med utarbeidelse av rapporter og kalkyler
 • Godt kjennskap til lovverk, byggdetaljer og relevante standarder for bransjen
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Gode datakunnskaper og bruk av skadeprogrammer som Ivit, In4mo og ICC

I denne rollen må du være:

 • Ansvarsbevisst, tålmodig, fleksibel og serviceinnstilt
 • Motivert for videre utvikling
 • Evner å jobbe effektivt, strukturert og selvstendig
 • Har vilje og evne til tverrfaglig samarbeid

Velkommen til vår samferdselsdivisjon Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Rambøll i Norge I Norge har vi 13 kontorer med til sammen 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet. Som første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden, har Rambøll Norge blitt sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Rambøll er eid av vår egen stiftelse som sikrer at inntjening går tilbake til selskapet, samtidig som stiftelsen støtter forskning og utdanning, humanitær hjelp og våre lokalsamfunn.

Slik søker du Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 04.02.2024, vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål? Kontakt Rune Thomas Johannessen, Seksjonsleder Takst og byggkontroll, 91325334

Stillingsinfo

Frist4. februar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Rune Thomas Johannessen

Seksjonsleder Takst og byggkontroll


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!