Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Systems Engineer

Ønsker du å være med på å videreutvikle vår logg- og analyseplattform?

Intility ASOslo31. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Mia Johannessen

Head of Security Operations Center

mia.johannessen@intility.no

Nøkkelord

IT SecuritySecurity ManagementSplunkSystems Engineering

Ønsker du å jobbe med en tjeneste du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Vil du ha en sentral rolle i arbeidet med å overvåke og beskytte en teknologiplattform med 30.000 sluttbrukere?

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Intility er i sterk vekst og søker nye kollegaer som kan være med å bidra til å ivareta og videreutvikle vår logg- og analyseplattform. Plattformen danner grunnlaget for vår overvåkning, innsikt og feilsøking på tvers av alle leveranser i Intilitys teknologiplattform som benyttes av mer enn 600 selskaper. Det er et av våre aller viktigste verktøy og helt sentral for vår evne til å oppdage hendelser som kan påvirke driftsstabilitet og informasjonssikkerheten til våre kunder. Vi ser etter en kandidat som har et genuint ønske om å bli en spesialisert ressurs som Engineer innenfor logg- og analyse-feltet. Du er fremoverlent, tar initiativ og drives av et ønske om å hele tiden bli litt bedre.

Stilingen som Systems Engineer for vår logg- og analyseplattform ligger under avdelingen Security Management i Intility. Her vil du bli en del av et svært kompetent og tverrfaglig sikkerhetsteam som jobber med et bredt spekter av sikkerhetsrelaterte problemstillinger. For den rette kandidaten vil det også være muligheter for å bidra inn i arbeidet med å ivareta informasjonssikkerheten i vår tjenesteleveranse.

Vi ser etter deg som:

 • Har bachelor- eller mastergrad innen IT/teknologi, ingeniørfag eller lignende. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Gjerne erfaring med dataadministrasjon
 • Kjennskap til Splunk, windows server, linux redhat og teknologi i Azure er en fordel, men ikke et krav
 • Interesse for og gjerne kunnskap om logging og deteksjonslogikk
 • Interesse for cybersikkerhet og informasjonssikkerhet
 • Har et genuint ønske om å bli en spesialist innenfor et fagområde, samtidig som du evner å se helheten og har en nysgjerrighet for de andre fagområdene i Intility
 • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Er nysgjerrig, hardtarbeidende og ønsker faglige utfordringer
 • Raskt får et brennende engasjement og eierskap til det du jobber med
 • Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Hva kan Intility tilby deg?

 • Et sterkt, inhouse fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører
 • Mulighet til å bli en teknisk spesialist
 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Muligheten til å jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere
 • Et engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb
 • Langsiktighet, eierskapsfølelse og mye ansvar
 • Faglig satsing på deg og din karriere gjennom intern og ekstern kursing, sertifiseringer og konferansedeltakelse

I Intility skal alle ansatte trives sammen med hverandre både på og utenfor jobb. Her får du en ekstra ferieuke i året (til sammen seks uker ferie). Vi spiller fotball og cageball, har intervalltrening med innleid løpetrener, og har et eget treningssenter med dusj og garderober for ansatte. I tillegg er ett av de mange lagene våre i CS:GO regjerende mestere i den øverste divisjonen i bedriftsligaen. I helgene drar vi på fotballkamp på Intility Arena, eller på en av våre firmahytter på Norefjell og i Kragerø. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte på kontoret. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

Send oss søknad, CV og karakterutskrifter/vitnemål. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Stillingsinfo

Frist31. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk, Svensk, Dansk

Kontaktperson

Mia Johannessen

Head of Security Operations Center


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Intility AS

Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper med over 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden.

Vi består av over 500 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper.

Vi jobber for å skape noe som er større enn summen av den enkelte, og sammen leverer vi en IT-plattform i verdensklasse.