Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent Water Treatment

Sommerjobb med Mening: Jobb med Vannbehandling og Bærekraft hos Rambøll.

RambøllDrammen11. oktober 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

tor.hakonsen@ramboll.no

Simen Karlsen

Fungerende teamleder Driftsassistanse

Ønsker du en sommerjobb hvor du får ta del i reelle prosjekter og bli en del av et selskap som er «all in» for bærekraftig utvikling? Som sommerstudent i Rambøll får du ansvar fra dag én, bryne deg på varierte arbeidsoppgaver, og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Som sommerstudent i Rambøll vil du jobbe sammen med våre rådgivende ingeniører og få god innsikt i våre oppdrag, arbeidsmiljø og hvilke utfordringer og muligheter bransjen står overfor. Du vil få muligheten til å tilegne deg erfaring som gjør deg til en attraktiv kandidat i arbeidsmarkedet og bygge nettverk i ingeniørbransjen. På veien mot å bli en selvstendig fagperson vil du få ansvar, men også en egen fadder som kan hjelpe deg med stort og smått. I tillegg vil du starte sommeren med et introseminar sammen med de andre sommerstudentene i Rambøll.

Du blir en del av avdelingen for Water Treatment i Rambøll.

Her er vi en fin gjeng som planlegger og prosjekterer vannbehandlingsanlegg og avløpsrenseanlegg over hele landet. Vi har også Norges største driftsassistanse på VA hvor vi bistår norske kommuner med driftsoptimalisering og alt annet de kan trenge hjelp med for å sikre rent vann i kran og fjord.

Vi har et fantastisk arbeidsmiljø hvor vi passer på hverandre, lærer og utvikler oss. Vi tilhører et globalt nettverk med spesialister over hele verden som kan bistå oss ved behov- og motsatt! En sommerjobb hos oss vil gi deg et fint innblikk i en rådgivers hverdag, en topp referanse og kanskje venner for livet?

I løpet av sommeren vil du delta i virkelige prosjekter! I tillegg vet vi at vi er med å redde Oslofjorden, sikrer trygt drikkevann også når Hans herjer, og vi sikrer at infrastruktur blir bærekraftig klimatilpasset.

Oppstart avtales med nærmeste leder og stillingen inkluderer 3-4 ukers ferie.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i ditt 3. eller 4 år. Primært innen studieretning for vann med spesialisering eller interesse for vannrensing og vannkvalitet. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet! Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og en søknad som sier noe om din motivasjon for denne stillingen og hvorfor du ønsker sommerjobb hos akkurat oss. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.11.2023.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med

  • Tor Håkonsen, Avdelingsleder tlf +47 970 02 910, tor.hakonsen@ramboll.no
  • Simen Karlsen, Fungerende teamleder Driftsassistanse tlf +47 958 66
  • 617

Du kan også sjekke Rambøll Norge sin Instagram for å se noen av høydepunktene fra sommerstudentene i 2023.

Stillingsinfo

Frist11. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

Simen Karlsen

Fungerende teamleder Driftsassistanse


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!