Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent Vann

Vil du bli en del av Rambøll's sommerlag? Oppdag mulighetene i vannbransjen.

RambøllTrondheim12. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Helene Sedal

Avdelingsleder Vann Trondheim

helene.sedal@ramboll.no

Ønsker du en sommerjobb hvor du får ta del i reelle prosjekter og bli en del av et selskap som er «all in» for bærekraftig utvikling?

Som sommerstudent i Rambøll får du ansvar fra dag én, bryne deg på varierte arbeidsoppgaver, og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Som sommerstudent i Rambøll vil du jobbe sammen med våre rådgivende ingeniører og få god innsikt i våre oppdrag, arbeidsmiljø og hvilke utfordringer og muligheter bransjen står overfor. Du vil få muligheten til å tilegne deg erfaring som gjør deg til en attraktiv kandidat i arbeidsmarkedet og bygge nettverk i ingeniørbransjen. På veien mot å bli en selvstendig fagperson vil du få ansvar, men også en egen fadder som kan hjelpe deg med stort og smått. I tillegg vil du starte sommeren med et introseminar sammen med de andre sommerstudentene i Rambøll.

Du blir en del av avdelingen for Vann.

Vann Trondheim har et av regionens bredeste kompetansemiljø for vårt fag, med medarbeidere innen tradisjonell ledningsteknologi, hydrologi og vann- og avløpsrensing. Vi jobber både mot offentlig og privat sektor. Til sammen er vi nesten 30 medarbeidere i avdelingen. Vår store styrke er å jobbe i team, og vi får svært godt utbytte av det brede tverrfaglige nettverket Rambøll Norge tilbyr. Blant vår kundeportefølje finner man flere kommuner, større statlige etater, mindre lokale entreprenører og større internasjonale private aktører. Trondheimskontoret har et bredt og sterkt tverrfaglig miljø som sørger for en stor variasjon i prosjektporteføljen.

I løpet av sommeren vil du delta i:

  • Planlegging, dimensjonering og modellering av pågående prosjekter
  • Befaringer

Oppstart avtales med nærmeste leder og stillingen inkluderer 3-4 ukers ferie.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i ditt 3. eller 4. studieår på masterstudie eller ferdig med 2.år på bachelorstudiet. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og en søknad som sier noe om din motivasjon for denne stillingen og hvorfor du ønsker sommerjobb hos akkurat oss.

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.11.2023.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Helene Sedal, avdelingsleder Vann Trondheim, helene.sedal@ramboll.no, tlf. +47 916 28 621.

Du kan også sjekke Rambøll Norge sin Instagram for å se noen av høydepunktene fra sommerstudentene i 2023.

Stillingsinfo

Frist12. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Helene Sedal

Avdelingsleder Vann Trondheim


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!