Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent vann

Sommerjobb i Bergen: Bli med på Rambølls vannforsyningseventyr!

RambøllBergen12. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Øystein Arctander Pettersen

Avdelingsleder Vann Bergen

oystein.pettersen@ramboll.no

Ønsker du en jobb hvor du får ta del i reelle prosjekter og bli en del av et selskap som er «all in» for bærekraftig utvikling?

Som sommerstudent i Rambøll får du ansvar fra dag én, bryne deg på varierte arbeidsoppgaver, og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Som sommerstudent i Rambøll vil du jobbe sammen med våre rådgivende ingeniører og få god innsikt i våre oppdrag, arbeidsmiljø og hvilke utfordringer og muligheter bransjen står overfor. Du vil få muligheten til å tilegne deg erfaring som gjør deg til en attraktiv kandidat i arbeidsmarkedet og bygge nettverk i ingeniørbransjen. På veien mot å bli en selvstendig fagperson vil du få ansvar, men også en egen fadder som kan hjelpe deg med stort og smått.

Du vil bli en del av vår avdeling VANN i Bergen, som i dag har 13 ansatte og stadig er i vekst. Hos oss lover vi at du vil få god oppfølging og bli en del av et variert miljø. Et miljø med alt fra unge sosiale flinke folk som nylig selv har vært studenter, til trauste gamle erfarne hoder som er faglig engasjerte og setter pris på faglige diskusjoner med nye ansatte. Som en liten bonus vil du hos Rambøll jobbe i helt nye sentrale lokaler (byens beste!?), med egen husrestaurant hvor du kan spise fantastisk god og rimelig lunsj hver dag!

Typiske arbeidsoppgaver vil blant annet kunne være:

  • Prosjektering av VA-ledninger i AutoCAD og Novapoint
  • Planlegging, beregning og dimensjonering av overvannshåndtering
  • Utarbeidelse av VA-rammeplaner
  • Delta på befaringer, kundemøter og prosjektmøter
  • Tverrfaglig samhandling med andre fag på huset
  • ..Og mye annet avhengig av type prosjekter vi jobber med.

Oppstart avtales med nærmeste leder og stillingen inkluderer 3-4 ukers ferie.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har startet på ditt fjerde år på mastergrad innenfor ingeniørfaglig studieretning med fokus på vannforsyning, avløps- og overvannshåndtering. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og en søknad som sier noe om din motivasjon for denne stillingen og hvorfor du ønsker sommerjobb hos akkurat oss.

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.11.2023.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Øystein Arctander Pettersen, avdelingsleder Vann Bergen. oystein.pettersen@ramboll.no, telefon: +47 957 39 553.

Du kan også sjekke Rambøll Norge sin Instagram for å se noen av høydepunktene fra sommerstudentene i 2023.

Stillingsinfo

Frist12. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Øystein Arctander Pettersen

Avdelingsleder Vann Bergen


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!