Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent Geoteknikk

Sommerjobb med mening!

RambøllTrondheim6. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Eirin Husdal

Seksjonsleder

eirin.husdal@ramboll.no

Ønsker du en sommerjobb hvor du får ta del i reelle prosjekter og bli en del av et selskap som er «all in» for bærekraft? Som sommerstudent i Rambøll får du ansvar fra dag én, bryne deg på varierte arbeidsoppgaver, og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Som sommerstudent i Rambøll vil du jobbe sammen med våre rådgivende ingeniører og få god innsikt i våre oppdrag, arbeidsmiljø og hvilke utfordringer og muligheter bransjen står overfor. Du vil få muligheten til å tilegne deg erfaring som gjør deg til en attraktiv kandidat i arbeidsmarkedet og bygge nettverk i ingeniørbransjen. På veien mot å bli en selvstendig fagperson vil du få ansvar, men også en egen fadder som kan hjelpe deg med stort og smått. I tillegg vil du starte sommeren med et introseminar sammen med de andre sommerstudentene i Rambøll.

Du blir en del av avdelingen for Geoteknikk Midt og Nord. Avdelingen består av 20 engasjerte og dyktige geoteknikere som også er en del av et stort geoteknisk fagmiljø i Divisjon Geo. Divisjon Geo består i dag av i underkant av 100 dedikerte medarbeidere. Vi har et raust og inkluderende arbeidsmiljø, med kollegaer som spiller på lag og vinner prosjektene sammen. Ved kontoret i Trondheim er vi et sterkt fagmiljø med omtrent 300 medarbeidere som til sammen tilbyr alle tjenester som trengs for ethvert prosjekt. Vi holder til i nye, trivelige og sentrale lokaler på Nyhavna. Vi arrangerer jevnlig sosiale aktiviteter, og i bedriftsidrettslaget kan du blant annet delta på spinning, fotball, yoga med mer!

I løpet av sommeren vil du delta i:

  • Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelser
  • Prosjektering og rådgivning
  • Lab og feltarbeid

Oppstart avtales med nærmeste leder og stillingen inkluderer 3-4 ukers ferie.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i ditt 3. eller 4. studieår innen konstruksjonsteknikk med hovedtyngde geoteknikk. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 15 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste 4 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og en søknad som sier noe om hvorfor du ønsker sommerjobb hos akkurat oss. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 06.11.2022.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Seksjonsleder Eirin Husdal, tlf. 47616162, e-post eirin.husdal@ramboll.no.

Du kan også sjekke Rambøll Norge sin Instagram for å se noen av høydepunktene fra sommerstudentene i 2022.

Stillingsinfo

Frist6. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Eirin Husdal

Seksjonsleder


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!