Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent Bygg

Bli en del av vårt sommerstudentteam: Konstruksjon og byggeteknikk i Rambøll Drammen

RambøllDrammen12. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Nina Merethe Wiley

Avdelingsleder/Kontorleder Drammen

Nina.Wiley@ramboll.no

Ønsker du en sommerjobb hvor du får ta del i reelle prosjekter og bli en del av et selskap som er «all in» for bærekraftig utvikling?

Som sommerstudent i Rambøll får du ansvar fra dag én, bryne deg på varierte arbeidsoppgaver, og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Som sommerstudent i Rambøll vil du jobbe sammen med våre rådgivende ingeniører og få god innsikt i våre oppdrag, arbeidsmiljø og hvilke utfordringer og muligheter bransjen står overfor. Du vil få muligheten til å tilegne deg erfaring som gjør deg til en attraktiv kandidat i arbeidsmarkedet og bygge nettverk i ingeniørbransjen. På veien mot å bli en selvstendig fagperson vil du få ansvar, men også en egen fadder som kan hjelpe deg med stort og smått. I tillegg vil du starte sommeren med et introseminar sammen med de andre sommerstudentene i Rambøll.

Du blir en del av avdelingen for Bygg i Drammen. Drammenskontoret huser rundt 180 flinke rådgivere innenfor de fleste rådgiver fag, f.eks. bygg, vann, vei, trafikk, bru, tekniske systemer, landskapsarkitekter, plan, miljø og hydrogeologi. På bygg er vi ca. 15 medarbeidere som jobber med spennende prosjekter innen bygg og industri. Vi er eksempelvis tungt involvert i prosjekteringen av Drammen Helsepark og renseanlegget på Kongsberg. Hos Bygg i Rambøll Drammen får du mulighet til å bli med i en rekke ulike prosjekter i ulike faser. Det være seg nybyggsprosjektering, rehabilitering av eksisterende bygg og byggeoppfølging.

I løpet av sommeren vil du eksempelvis delta i:

  • Prosjektering av stål, betong eller trekonstruksjoner
  • 3D Modellering i Revit eller Tekla
  • Utarbeidelse av beregningsrapporter, beskrivelser og kostnadsestimater
  • Utarbeidelse av oppgaveforståelser til tilbud
  • Befaring på byggeplass
  • Tilstandsvurderinger
  • Digital skanning og modellering av eksisterende bygg
  • Interne og eksterne prosjekteringsmøter
  • Kundemøter

Oppstart avtales med nærmeste leder og stillingen inkluderer 3-4 ukers ferie.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i ditt 3. eller 4 studieår innen konstruksjonsteknikk. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og en søknad som sier noe om din motivasjon for denne stillingen og hvorfor du ønsker sommerjobb hos akkurat oss.

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.11.2023.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Nina Merethe Wiley, Avdelingsleder/Kontorleder Drammen på telefon +47 911 40 707 eller Nina.Wiley@ramboll.no

Du kan også sjekke Rambøll Norge sin Instagram for å se noen av høydepunktene fra sommerstudentene i 2023.

Stillingsinfo

Frist12. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Nina Merethe Wiley

Avdelingsleder/Kontorleder Drammen


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!