Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent Bane

Jernbaneteknikk og Bærekraft: Sommerstudentmuligheter hos Rambøll.

RambøllTrondheim12. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Jon Magne Ofte

jon.magne.ofte@ramboll.no

Ønsker du en sommerjobb hvor du får ta del i reelle prosjekter og bli en del av et selskap som er «all in» for bærekraftig utvikling?

Som sommerstudent i Rambøll får du ansvar fra dag én, bryne deg på varierte arbeidsoppgaver, og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Som sommerstudent i Rambøll vil du jobbe sammen med våre rådgivende ingeniører og få god innsikt i våre oppdrag, arbeidsmiljø og hvilke utfordringer og muligheter bransjen står overfor. Du vil få muligheten til å tilegne deg erfaring som gjør deg til en attraktiv kandidat i arbeidsmarkedet og bygge nettverk i ingeniørbransjen. På veien mot å bli en selvstendig fagperson vil du få ansvar, men også en egen fadder som kan hjelpe deg med stort og smått. I tillegg vil du starte sommeren med et introseminar sammen med de andre sommerstudentene i Rambøll.

Du blir en del av seksjonen for Bane i Trondheim.

Vi er 5 dedikerte og stolte ansatte, i fine lokaler i Nyhavna i Trondheim, som prosjekterer spor/overbygning og signalanlegg, samt ivaretar RAMS, i jernbaneutbygginger. Vi deltar i store prosjekter, bl.a. i InterCity-trianglet på Østlandet, Bybanen i Bergen, og stasjonsforbedringer i Narvik, Brynsbakken og Trondheim, for å nevne noe. Ønsker du å skape bærekraftige transportløsninger for fremtidens samfunn, søk deg til oss!

I løpet av sommeren vil du – avhengig av din bakgrunn og kompetanse – delta i:

  • prosjektering av jenbaneteknikk (signal, tele, kontaktledning eller lavspent)
  • bidra til at prosjektert løsning gir trygg og pålitelig jernbane gjennom RAMS-analyser, samt dokumentere prosessen
  • tjenesteutviklings-oppgaver
  • tilbudsarbeid

Oppstart avtales med nærmeste leder og stillingen inkluderer 3-4 ukers ferie.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i ditt 4. studieår av et MSc.-studium innen elektro-fag eller RAMS. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og en søknad som sier noe om din motivasjon for denne stillingen og hvorfor du ønsker sommerjobb hos akkurat oss. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.11.2023.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Jon Magne Ofte, jon.magne.ofte@ramboll.no, +47 413 10 453.

Du kan også sjekke Rambøll Norge sin Instagram for å se noen av høydepunktene fra sommerstudentene i 2023.

Stillingsinfo

Frist12. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!