Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent

- avdeling geoteknikk

RambøllOslo12. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Øyvind Bredvold

Avdelingsleder geoteknikk sør&øst

oyvind.bredvold@ramboll.no

Ønsker du en sommerjobb hvor du får ta del reelle prosjekter og bli en del av et selskap som er «all in» for bærekraft? Som sommerstudent i Rambøll får du ansvar fra dag én, bryne deg på varierte arbeidsoppgaver, og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Som sommerstudent i Rambøll vil du jobbe sammen med våre rådgivende ingeniører og få god innsikt i våre oppdrag, arbeidsmiljø og hvilke utfordringer og muligheter bransjen står overfor. Du vil få muligheten til å tilegne deg erfaring som gjør deg til en attraktiv kandidat i arbeidsmarkedet og bygge nettverk i ingeniørbransjen. På veien mot å bli en selvstendig fagperson vil du få ansvar, men også en egen fadder som kan hjelpe deg med stort og smått. I tillegg vil du starte sommeren med et introseminar sammen med de andre sommerstudentene i Rambøll.

Du blir en del av avdelingen for geoteknikk sør&øst som består av 22 geotekniske rådgivere med erfaringsspenn fra nyutdannede til seniorer med 40 års erfaring. Vi har en bra fordeling mellom yngre og senior geoteknikere, og dette legger til rette for godt læringsmiljø og stor mulighet for erfaringsoverføring. Våre prosjekter teames opp med både yngre og erfarne fagpersoner. Vi har et godt samhold på avdelingen, og vi jobber for hverandre. Våre prosjekter går over et stort spekter, fra boligprosjekter, skoler og helsebygg til store nasjonale samferdselsprosjekter og byggeprosjekter.

I løpet av sommeren vil du delta i:

  • Planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser
  • Delta på gjennomføring av grunnundersøkelser ute i felt
  • Gjennomføre geoteknisk beregninger, rådgivning og prosjektering i relevante oppdrag

Oppstart avtales med nærmeste leder og stillingen inkluderer 3-4 ukers ferie.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i 4. studieår innen geoteknikk. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 15 kontorer med til sammen 1600 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste 4 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og en søknad som sier noe om hvorfor du ønsker sommerjobb hos akkurat oss. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.11.2023.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder geoteknikk sør&øst, Øyvind Bredvold, tlf. 93212773, e-post oyvind.bredvold@ramboll.no.

Du kan også sjekke Rambøll Norge sin Instagram for å se noen av høydepunktene fra sommerstudentene i 2023.

Stillingsinfo

Frist12. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Øyvind Bredvold

Avdelingsleder geoteknikk sør&øst


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!