Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent 2024, Miljøgeologi, Bergen

Nå søker vi studenter til vårt fagmiljø innen geologi og miljøgeologi som vil kickstarte karrieren

Sweco NorgeBergen30. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Stefanie Steinemann

Gruppeleder Geologi og Miljø

stefanie.steinemann@sweco.no

I Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet kan vi med hånden på hjertet si at vi har fremtiden på agendaen! Sammen sørger våre rådgivere for at morgendagens samfunn tilbyr alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og bærekraftig bygg og infrastruktur. Nå søker vi studenter til vårt fagmiljø innen geologi og miljøgeologi i Bergen som vil kickstarte karrieren med en sommerjobb i 2024 i godt selskap med landets mest fremadstormende samfunnsbyggere.

I Sweco får du ansvar fra dag én. Du er kanskje ikke helt ferdig studert ennå, men det betyr ikke at du skal tilbringe sommeren med oppgaver som ikke utfordrer deg. Hos oss kommer du helt sikkert til å havne i noen situasjoner du ikke vet hvordan du skal håndtere, men da står våre dyktige rådgivere klare til å hjelpe deg. Sammen med oss får du muligheten til å jobbe med utfordrende prosjekter av samfunnsmessig betydning, alltid med trygg veiledning fra erfarne fagpersoner. Våre sommerstudenter bistår våre fageksperter på avdelingen samtidig som de ofte jobber med et tverrfaglig sommerstudentprosjekt. På denne måten blir man både mer kjent med sitt eget fag og samtidig verdien av eget fagfelt i større tverrfaglige prosjekt.


På Sweco-kontoret i Bergen er vi over 350 dedikerte samfunnsbyggere som jobber på tvers av fagfelt som du enda kanskje ikke kjenner så godt til, men som du kommer til å bli godt kjent med. Avdelingen for geofag i Bergen teller 40 faglig sterke, sosiale og hyggelige kollegaer. Vi disponerer 4 moderne borerigger til gjennomføring av grunnundersøkelser. Nå gleder vi oss stort til å ønske nettopp DEG velkommen til vårt allerede godt etablerte fagmiljø innen geologi og miljøgeologi. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du stiller spørsmål, tar initiativ og ikke minst er engasjert i kundenes prosjekter.

Arbeidsoppgavene er mange og varierte, men typiske oppgaver kan være:

  • Være med våre erfarne miljøgeologer ved utførelse av miljøtekniske grunnundersøkelser og oppfølging i byggefase
  • Utarbeidelse til miljøgeologiske rapporter og tiltaksplaner
  • Bidra med prøvetaking av jord og grunnvann

Vi ser etter deg med følgende bakgrunn:

  • På vei i en mastergrad innen miljøgeologi / hyrdogeologi / geologi eller lignende fag
  • En iboende interesse for smarte, digitale og bærekraftige løsninger for å imøtekomme våre kunders behov
  • Muntlig og skriftlig kyndighet innen et skandinavisk språk i tillegg til engelsk

For å lykkes som rådgiver i Sweco tror vi at du:

  • Tar ansvar og får ting til å skje
  • Viser entusiasme og er positiv i møte med utfordringer
  • Er åpen for andres perspektiv og deler av din egen kunnskap
  • Navigerer trygt i kompleks informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Oppstart for våre sommerjobber vil være ca. uke 24/25, og det er tre ukers sommerferie i uke 28, 29 og 30. Ta kontakt med gruppeleder for geologi og miljø i Bergen, Stefanie Steinemann på 925 31 537, hvis du har spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 30.11.2023

#kampanjevest

Stillingsinfo

Frist30. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Stefanie Steinemann

Gruppeleder Geologi og Miljø


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.