Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent 2024

Jobb med det du har lært, og lær mer!

Sweco NorgeOslo8. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Tor Øistein Andresen

Gruppeleder

Tor.Andresen@sweco.no

I Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet kan vi med hånden på hjertet si at vi har fremtiden på agendaen! Sammen sørger våre rådgivere for at morgendagens samfunn tilbyr alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og bærekraftig bygg og infrastruktur. Nå søker vi studenter til våre fagmiljøer innen byggeteknikk, akustikk, bygningsfysikk eller brannsikkerhet som vil kickstarte karrieren med en sommerjobb i 2024 i godt selskap med landets mest fremadstormende samfunnsbyggere.

I Sweco får du ansvar fra dag én. Du er kanskje ikke helt ferdig studert ennå, men det betyr ikke at du skal tilbringe sommeren med oppgaver som ikke utfordrer deg. Hos oss kommer du helt sikkert til å havne i noen situasjoner du ikke vet hvordan du skal håndtere, men da står våre dyktige rådgivere klare til å hjelpe deg. Sammen med oss får du muligheten til å jobbe med utfordrende prosjekter av samfunnsmessig betydning, alltid med trygg veiledning fra erfarne fagpersoner.


Avd. Bygg og spesialrådgiving i Oslo har over 70 dedikerte samfunnsbyggere som jobber på tvers av fagfelt som du enda kanskje ikke kjenner så godt til, men som du kommer til å bli godt kjent med gjennom en tverrfaglig prosjektoppgave. Nå gleder vi oss stort til å ønske nettopp DEG velkommen til vårt allerede godt etablerte fagmiljø innen byggeteknikk, akustikk, bygningsfysikk og brannsikkerhet. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du stiller spørsmål, tar initiativ og ikke minst er engasjert i kundenes prosjekter. Arbeidsoppgavene er mange og varierte, men typiske oppgaver kan være:

 • Bistand i prosjekter og teambasert arbeid
 • Rådgivning, prosjektering og beregninger
 • Opplæring i dataverktøy og 3D-modellering
 • Flerfaglig prosjektoppgave innen bærekraftige materialvalg, som ivaretar ulike funksjoner i bygg. Oppgaven veiledes av rådgivere innen byggeteknikk, akustikk, bygningsfysikk og brannsikkerhet

Vi tror vi ser etter deg med følgende bakgrunn:

 • Noen år på vei i en bachelor- eller mastergrad innen byggeteknikk, akustikk, bygningsfysikk eller brannsikkerhet
 • En iboende interesse for smarte, digitale og bærekraftige løsninger for å imøtekomme våre kunders behov
 • Muntlig og skriftlig kyndighet innen et skandinavisk språk i tillegg til engelsk

For å lykkes som rådgiver i Sweco tror vi at du:

 • Tar ansvar og får ting til å skje
 • Viser entusiasme og er positiv i møte med utfordringer
 • Er åpen for andres perspektiv og deler av din egen kunnskap
 • Navigerer trygt i kompleks informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger

Oppstart for våre sommerjobber vil være ca uke 24/25, og det er tre ukers sommerferie i uke 28, 29 og 30. Vi gleder oss til å høre fra deg!

#kampanjeos

Stillingsinfo

Frist8. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Tor Øistein Andresen

Gruppeleder


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.