Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb prosjektadministrasjon

Sommersamarbeid for suksess!

Asplan ViakSandvika16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Eirik Furulund

Gruppeleder Prosjektadministrasjon

+47 951 78 891

Gjennom en sommerjobb hos AsplanViak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder,prosjektadministrasjon. Denne faggruppen har rollene som prosjektleder, prosjekteringsleder, SHA-koordinator eller BIM-koordinatorog har interesse rundt det helhetlige i prosjektene. Vi synes koordinering av ulike fag, kommunikasjon med kunder og kollegaer er ekstra spennende!

Gruppen i Sandvika består av 15 engasjerte og dyktige arkitekter og ingeniører, godt fordelt mellom kvinner og menn og «unge og gamle». Vi har et åpent og lærerikt miljø og jobber tett med resten av kompetanseområdene i firmaet. Blant prosjektene det jobbes med nå kan vi nevne Tøyenbadet, Livsvitenskapsbygget, Skimuseet, Hvalstad skole og Holmenkollen park hotell.

Vi vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet, alternativt har avsluttet sin bachelor og planlegger å studere videre til en mastergrad

Hvorfor sommerjobb hos AsplanViak? 

Hos oss vil du ta del i spennende prosjekter og få faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø.Arbeidsperioden vil vare i min. 4 uker, fortrinnsvis i juni og august. Men helst så raskt som mulig etter siste eksamen og frem til studiestart, med ferie i juli.

Det åpnes en mulighet for samarbeid om avsluttende masteroppgave med fadder og kontorplass fra Asplan Viak - ta kontakt for mer info dersom dette skal være aktuelt.

Vi tror du 

  • Studerer en relevant master, for eksempel bygg, elektro, VVS, arkitektur, ind.Øk.
  • Har interesse for prosjektadministrasjon, koordinering, ledelse, og er nysgjerrig på hverdagen som prosjekt- og prosjekteringsleder. 
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team. 
  • Like å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner, og trives med høyt tempo. 

Vi kan tilby: 

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – AsplanViak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer.
  • Muligheter for faglig utvikling 

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2024? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. 

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Eirik Furulund

Gruppeleder Prosjektadministrasjon


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.