Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb innen vann og miljø

Spre glede og skap minner: Jobb i en morsom sommeratmosfære

Asplan ViakStavanger, Bryne16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Tejal Gholkar

Gruppeleder V&M Stavanger/Bryne

+47 957 34 628

Gjennom en sommerjobb hos AsplanViak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder.  

Vann og Miljø gruppen i Stavanger og Bryne er et sterkt team av 11 medarbeidere med en god blanding av seniorer, de midt imellom, og juniorer. Dyktige fagansvarlige/disiplinledere, flinke prosjekterende, kombinert med svært dyktige og erfarne prosjektledere gir teamet en god balanse.

Gruppen har i de siste årene jobbet på mange spennende prosjekter både innen vann og avløp, fjernvarme og fjernkjøling og på store tverrfaglige infrastrukturprosjekter. Vi kan nevne blant annet Langevatn vannbehandlingsanlegg, Bussvei Foruslettå Stavangerveien, Håland Høydebasseng, Jåttåvågen Del 2, sanering av VA anlegg i Madlaveien, Bryne Storhall, utvidelse av E39 Hove-Osli.

Hvorfor sommerjobb hos AsplanViak? 

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august. 

Vi tror du 

  • Studerer en relevant master, for eksempel innen byggingeniør, teknisk planlegging, infrastrukturstudiene, vann og avløpsteknikk, miljøteknikk.
  • Har interesse for vann og miljø, er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver. 
  • Har noe kompetanse innen 3-D prosjekteringsverktøy f.eks. Autocad, Novapoint
  • Har noe erfaring/interesse for databaser og AI
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team. 
  • Like å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner.

Vi kan tilby:  

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – AsplanViak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer.
  • Muligheter for faglig utvikling 

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2024? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. 

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Tejal Gholkar

Gruppeleder V&M Stavanger/Bryne


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.