Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb innen Energi og miljø

Bli med på vårt sommerteam: Skap minner og ferdigheter for livet!

Asplan ViakTrondheim16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Hogne Nersund Larsen

Gruppeleder

+47 917 30 952

Gjennom en sommerjobb hos AsplanViak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør. 

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder. 

Gruppa på energi og miljø i Trondheim er et av Norges fremste miljø på LCA og klimaregnskap. Vi jobber både med miljøvurderinger av produkter, virksomheter, og hele sektorer og land. Vi jobber også tett opp mot miljø i bygg og anlegg, både med miljøsertifiseringer, ombruksprosjekter og sirkulære forretningsmodeller.

Hvorfor sommerjobb hos AsplanViak?

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil og få tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2-3 uker i juni og 2-3 uker i august.

Vi tror du

  • Studerer en relevant master, for eksempel energi og miljø, hovedsakelig på tredje eller fjerde året. Spesielt industriell økologi er av interesse, men også miljøstyring, sirkulære forretningsmodeller, ombruk og arbeid mot miljøarbeid i industri og bedrifter
  • Har interesse for klima og miljøarbeid, og er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver. Like å jobbe med både å bygge kompetanse, men også utvikle verktøy.
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team. Like å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner, og trives med høyt tempo.

Vi kan tilby:

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – AsplanViak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer.
  • Muligheter for faglig utvikling

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2024? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. Merk, kun elektroniske søknader gjennom vår rekrutteringsportal vil bli vurdert.

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Hogne Nersund Larsen

Gruppeleder


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.