Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb innen Energi og bærekraft

Utforsk din karrierevei: Sommerjobbmuligheter for unge talenter

Asplan ViakSandvika16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Knut Magnus Solbakken

Gruppeleder

477 58 896

Gjennom en sommerjobb hos AsplanViak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder.

Gruppen innen energi og bærekraft i Sandvika består av ca. 25 personer. Gruppen representerer kompetanse over et bredt spekter, og tilbyr tjenester innen mange sektorer. Disse er i hovedsak knyttet til følgende tema:

 • Energi- og miljørådgivning for alle typer byggeprosjekter
 • Fornybar energiforsyning, solceller og grunnvarme
 • Livsløpsanalyser (LCA)
 • Klimagassanalyser
 • Miljøledelse og miljøledelsessystemer, herunder BREEAM NOR og BREEAM In Use
 • Bærekraftsrådgivning
 • Sirkulære bygg og ombruk

Hvorfor sommerjobb hos AsplanViak?

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil og få tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august, men kan justeres noe etter nærmere avtale. 

Vi tror du

 • Studerer en relevant master, for eksempel innen energi og miljø eller industriell økologi, hovedsakelig på tredje eller fjerde året.
 • Enten har livssyklusanalyse (LCA) eller energibruk som bærende fag, da det er et viktig fag for oss.
 • Har interesse for energi-, klima og miljøfag, og er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver.
 • Liker å jobbe med å bygge kompetanse, men også utvikle verktøy.
 • Er engasjert og trives med å jobbe i team. Like å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner, og trives med høyt tempo.

Vi kan tilby

 • Meningsfylte arbeidsoppgaver – AsplanViak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.
 • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer.
 • Muligheter for faglig utvikling

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2023? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende.

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Knut Magnus Solbakken

Gruppeleder


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.