Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb innen Bygg

Tilbring en sommer hos oss hvor du vil oppleve nye utfordringer

Asplan ViakTromsø16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Terje Kristoffersen

Gruppeleder bygg

+47 95 74 96 64

AsplanViak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss.I mer enn 60 år har våre rådgivere vært med å forme samfunnet vårt, en stolt tradisjon vi daglig viderefører gjennom de tusenvis av små og store prosjekter vi til enhver tid jobber med.

I dag har Asplan Viak over 1250 ansatte medarbeidere fordelt på over 32 kontorer fra Tromsø til Kristiansand.
Våre rådgivere representerer mange fagfelt. Vi jobber ofte i tverrfaglige team og utvikler helhetlige, miljøriktige, innovative og funksjonelle løsninger – i tett dialog med våre oppdragsgivere.

Asplan Viak i Tromsøsøker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis og jobbe med spennende oppgaver. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiverbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder innenfor Bygg – Konstruksjonsteknikk.Bygg-gruppen i Tromsø har 7 medarbeidere med erfaring fra 2 til 25 år. Gruppen utfører prosjektering av studentboliger, boliger, næringsbygg, undervisningsbygg, badeanlegg og vei- og VA-konstruksjoner. Og de siste årene har vi hatt spesielt fokus på parametrisk design mot samferdselskonstruksjoner.

Vi vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet, alternativt har avsluttet sin bachelor og planlegger å studere videre til en mastergrad.

Kvalifikasjoner/egenskaper

  • Du har interesse for fagområdet
  • Du er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver innen konstruksjonsteknikk
  • God fremstillingsevne i norsk muntlig og skriftlig
  • Du liker å jobbe i team
  • Tar initiativ og er en god relasjonsbygger
  • Interesse for å ta i bruk nye IT-løsninger.

Vi tilbyr

  • Fagrelaterte arbeidsoppgaver
  • God veiledning og oppfølging
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med dyktige og hyggelig kolleger
  • Fadderordning

Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2 uker i august. 

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Terje Kristoffersen

Gruppeleder bygg


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.