Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb innen Bygg

Bli med på sommereventyret: Opplev nye utfordringer med oss

Asplan ViakSandvika16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Gruppeleder Pål Røe Larsen

+47 99 24 73 75

Gjennom en sommerjobb hos AsplanViak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder. 

Byggruppen i Sandvika består av nærmere 30 rådgivere innen konstruksjon, bygningsfysikk og brann. Vi har en sterk tverrfaglighet og jobber tett sammen i våre oppdrag. Porteføljen vår inneholder alt fra mindre rådgivningsoppdrag for små tiltak til store prosjekter som Nye Tøyenbadet og rehabiliteringen av Hartvig Nissens VGS i Oslo. Vi har et sterkt fokus på bærekraftig rådgivning og har en stor del av våre oppdrag innenfor rehabilitering, samtidig som vi er tungt inne i tidligfase og utredninger av nye bygg.

Hvorfor sommerjobb hos AsplanViak? 

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil i utgangspunktet være 2 uker i juni og 2-3 uker i august, men kan avtales nærmere.

Vi tror du 

  • Studerer en relevant master, for eksempel sivilingeniørstudier innen bygg- og miljøteknikk, eller tilsvarende.
  • Har interesse for bærekraft og rådgivning og er nysgjerrig på hverdagen som rådgivende ingeniør bygg (RIB). 
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team. 
  • Like å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner, og trives med høyt tempo.  

Vi kan tilby: 

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – AsplanViak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer.
  • Muligheter for faglig utvikling 

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2024? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. 

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Gruppeleder Pål Røe Larsen


Stillingstyper

Engasjement,Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.