Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb innen Bygg

Fra skolebenken til sommerjobben: Ta det første steget i karrieren din

Asplan ViakTrondheim16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Thomas Kløften

Gruppeleder Bygg Trondheim

911 55 498

AsplanViak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss.I mer enn 60 år har våre rådgivere vært med å forme samfunnet vårt, en stolt tradisjon vi daglig viderefører gjennom de tusenvis av små og store prosjekter vi til enhver tid jobber med.

I dag har Asplan Viak over 1250 ansatte medarbeidere fordelt på over 32 kontorer fra Tromsø til Kristiansand.

Våre rådgivere representerer mange fagfelt. Vi jobber ofte i tverrfaglige team og utvikler helhetlige, miljøriktige, innovative og funksjonelle løsninger – i tett dialog med våre oppdragsgivere.

AsplanViak i Trondheim søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis og jobbe med spennende oppgaver. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiverbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder innenfor Bygg – Konstruksjonsteknikk. Bygg-gruppen i Trondheim har 10 medarbeidere med erfaring fra 1 til 25 år. Gruppen utfører prosjektering av boliger, næringsbygg, undervisningsbygg, badeanlegg og vei- og VA-konstruksjoner.

Vi vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet, alternativt har avsluttet sin bachelor og planlegger å studere videre til en mastergrad.

Kvalifikasjoner/egenskaper

  • Du har interesse for fagområdet
  • Du er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver innen konstruksjonsteknikk
  • God fremstillingsevne i norsk muntlig og skriftlig
  • Du liker å jobbe i team
  • Tar initiativ og er en god relasjonsbygger
  • Interesse for å ta i bruk nye IT-løsninger.

Vi tilbyr

  • Fagrelaterte arbeidsoppgaver
  • God veiledning og oppfølging
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med dyktige og hyggelig kolleger
  • Fadderordning

Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2 uker i august.

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Thomas Kløften

Gruppeleder Bygg Trondheim


Stillingstyper

Engasjement,Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.