Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb grunnvarme

Utforsk geotermisk fremtid med Asplan Viak!

Asplan ViakTrondheim16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Bente Størseth Møller

+47 951 87 710

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.

Asplan Viak er Norges ledende rådgiver innenfor energiløsninger med grunnvarme og sesongvarmelagring i borehull. Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med morgendagens fornybare energiløsninger.

Vi jobber tverrfaglig med prosjekter i hele landet, og trenger nysgjerrige og kreative medarbeidere som ønsker å være en del av det grønne skiftet. Vi søker deg som ønsker å delta i spennende prosjekter der grunnvarme og sesongvarmelagring (GeoTermos) blir en viktig brikke i framtidas fornybare og bærekraftige energisystem. Fagområdet er i sterk vekst og det vil være mange muligheter for kloke hoder. Grunnvarme er en del av gruppen Prosess- og miljø i Trondheim/ Stjørdal som samlet teller 24 stk. p.d.

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak? 

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2-3 uker i juni og 1-2 uker i august. 

Vi tror du 

  • Studerer en relevant master, for eksempel energi og miljøteknikk, hydrogeologi, varmepumpeteknikk eller automasjon hovedsakelig på tredje eller fjerde året.
  • Har interesse for hvordan et mangfold av fornybare energikilder kan kombineres og virke sammen for et helhetlig og fleksibelt energisystem.
  • Er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver.
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team.

Vi kan tilby: 

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer.
  • Muligheter for faglig utvikling 
  • Veiledning til prosjekt – og masteroppgaver innenfor spennende og aktuelle tema. Bistå i valg av oppgave.

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2024? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. 

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Bente Størseth Møller


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.