Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb

- innenfor geoteknikk

Norconsult ASBodø26. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Erling Johan Solheim

Avdelingsleder Kontor

Erling.Johan.Solheim@norconsult.com

Vi søker nå kandidater til sommerjobb til vårt kontor i Bodø. Norconsult i Bodø har 85 ansatte. Du vil få muligheten til å være med i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver.

Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av 38 sivilingeniører ved vårt hovedkontor i Sandvika, samt omtrent like mange ved våre kontorer rundt omkring i Norge. I tillegg har vi omtrent 30 geoteknikere i Sverige og egne feltavdelinger med borerigger og laboratorium i Molde og Gøteborg. I Bodø har vi 2 geoteknikere.

Geoteknikk i Norconsult har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, flyplass, kontor- og næringsbygg, industriutbygging, havner og kommunaltekniske anlegg. Norconsult har et sterkt miljø innenfor digitalisering. Gjennom flere store oppdrag har vi opparbeidet høy kompetanse og erfaring med scripting, datavisualisering, 3D-/BIM-modellering og parametrisk programmering. Interesse innenfor dette området vil være en fordel.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: <span>https://www.norconsult.no/radgiverne/</span>

Les mer om hvordan det er å være sommerstudent i Norconsult her:https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---student/

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Er kreativ
  • Er engasjert, positiv, initiativrik og motiverende
  • Er målrettet og resultatorientert
  • Er fleksibel og ansvarsbevisst
  • Er selvstendig, men liker å arbeide med mennesker og fungerer godt i team
  • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

  • Miljøbevisst samfunnsplanlegging
  • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
  • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet
  • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist26. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Erling Johan Solheim

Avdelingsleder Kontor


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.