Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb Arkitekt

Vi ser etter en engasjert og dyktig arkitektstudent!

Asplan ViakSkien16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Frode Nysæter

Gruppeleder Arkitektur

+47 992 41 823

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største Arkitekt- og Rådgivende Ingeniørfirma med en særlig spisskompetanse innen miljø. Vi er nasjonalt over 100 arkitekter som sitter tett på tverrfaglige kollegaer som dyktiggjør oss innen bærekraft.

Vi håper du er en engasjert og faglig dyktig arkitektstudent som ønsker å bli kjent med vårt kontor i Skien. Arkitektgruppen er i dag 8 medarbeidere, med totalt ca.50 kollegaer på kontoret. Fagfeltene spenner bredt fra arkitekter, landskapsarkitekter, planleggere, til byggeteknikk, vann og infrastruktur. Kontoret ligger midt i byen, ved Landmannsparken. Vi har også et lite satelittkontor i Larvik, der to av arkitektene våre sitter.

Arkitektene jobber med et vidt spekter av prosjekttyper og størrelser over hele landet. Vi har nasjonal spisskompetanse innen bad og idrettsanlegg, og arbeider med større bolig- og kontorbygg, mulighetsstudier, bolig/tilbygg, hytter, barnehager mm. Flere av prosjektene er sammen med våre plan og landskapskollegaer.

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak? 

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august. 

Vi kan tilby: 

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer.
  • Muligheter for faglig utvikling 

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2024? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. 

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Frode Nysæter

Gruppeleder Arkitektur


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.