Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sivilingeniør

- Vannbehandling og Prosessteknikk

RambøllTrondheim4. mai 2023
Søk her

Rambøll Vann Trondheim vokser stadig og søker nå etter flere nye medarbeidere til å planlegge og utarbeide gode tekniske løsninger innenfor vann- og avløpsteknikk.

Vann- og avløpsbransjen har aldri før hatt et større behov for utbedring og oppgradering, og vi ønsker å styrke oss ytterligere innen vannbehandling og prosessteknikk. Oppdragsmengden øker stadig, og vi er i dag foretrukken rådgiver for flere store aktører både i regionen og nasjonalt.

Bli en del av vår Vannavdeling

Vann Trondheim har et av regionens bredeste kompetansemiljø for vannfaget med medarbeidere innen tradisjonell ledningsteknologi, hydrologi og vann- og avløpsrensing. Til sammen er vi 26 medarbeidere i avdelingen, der mange har mer enn ti års erfaring. Vår store styrke er å jobbe i team, og vi får svært godt utbytte av det brede tverrfaglige nettverket Rambøll Norge tilbyr.

Vi jobber i alle faser av prosjekter, enten som overordnet rådgiver eller med detaljprosjektering. Blant vår kundeportefølje finnes alt fra kommuner og større statlige etater til industrikunder og store internasjonale, private aktører.

Trondheimskontoret til Rambøll har et bredt og sterkt tverrfaglig miljø som sørger for en stor variasjon i prosjektporteføljen. Her har man gode muligheter til å påvirke sin hverdag, utvikle seg i retningen man selv ønsker og kunne bidra der man yter best. Kalenderen er også full av ulike sosiale sammenkomster og aktiviteter, enten innad i avdelingen eller gjennom bedriftsidrettslaget på kontoret. Du vil nyte godt av god kantineordning, fleksibel arbeidstid, fagsamlinger, studieturer og ikke minst dyktige og trivelige kolleger!

Vannbehandling og prosessteknikk

Er du opptatt av at vi har rent drikkevann i kranen, og at vi har innsjøer og fjorder som ikke påvirkes av avløpsvannet vi slipper ut? Seksjon for prosess søker etter deg som kan bidra inn i vårt engasjerte og dyktige team! Hos oss vil du få ansvarsfulle oppgaver fra dag én, med god støtte fra faggruppen. Vi kan love deg spennende og varierte arbeidsoppgaver i et uhøytidelig, men profesjonelt arbeidsmiljø.

Rambøll Trondheim søker inntil to personer til seksjon for prosess

Senioringeniør

For denne rollen trenger du flere års erfaring innen vann- og avløpsrensing, og gjerne med spissing mot industrien.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Rådgivning og prosjektering av VA-anlegg til bl.a. industri, akvakultur og kommuner.
 • Prosjektledelse og fagansvar, gjerne innenfor industriprosjekter
 • Ha tett kontakt med, og være en sparringspartner for våre kunder
 • Lage konkurransegrunnlag og bistå i anskaffelsesprosesser for private og offentlige byggherrer
 • Delta i tilbud og markedsarbeid
 • Jobbe tett med mindre erfarne kolleger/juniorer og bidra til god opplæring og kompetanseoverføring

Ditt faglige og personlige utgangspunkt:

 • Utdannet siv.ing./ingeniør innen relevant fagområde.
 • Erfaring med prosjektering, oppdragsledelse eller prosjektledelse i industriprosjekter
 • Har god kjennskap til regelverk og myndighetskrav innen faget
 • Er løsningsorientert, initiativrik og god på kundekommunikasjon
 • Er nysgjerrig på ny teknologi, og har et ønske om å bidra i satsingen på vann- og avløpssiden
 • Har erfaring med å samarbeide på tvers av fag og geografi
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.

Sivilingeniør/ingeniør

For denne rollen søker vi deg som enten er nyutdannet, eller har noe erfaring som rådgiver allerede. Du har engasjement for faget og er motivert for å tilegne deg ny kunnskap.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Prosjektmedarbeider i små og store prosjekter
 • Prosjektledelse i samarbeid med våre erfarne seniorer
 • Utarbeidelse av f.eks. hovedplaner og ROS-analyser for kommuner
 • Bygge kunderelasjoner med nye og eksisterende kunder
 • Bidra til videre globalt samarbeid i Rambøll innen innovasjon, digitalisering og bærekraft

Ditt faglige og personlige utgangspunkt er:

 • Utdannet sivilingeniør innen relevant fagområde
 • Gjerne erfaring fra bransjen
 • Nysgjerrig og løsningsorientert
 • Har et ønske om å bidra til funksjonelle og bærekraftige løsninger for kundene
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk

Arbeidsoppgavene tilpasses din kompetanse og erfaring. Våre erfarne seniorer og fagsterke juniorer vil bistå deg i prosjektgjennomføringen.

Om Rambøll

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. På global skala har vi 16 500 ansatte i 35 ulike land, noe som gir oss en enorm tilgang til ekspertise innad i bedriften. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Som samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidshverdag og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der.

Bransjen er i sterk utvikling med økt fokus på innovasjon og bærekraftige løsninger. Rambøll sin strategi heter «The Partner for Sustainable Change». Strategien gir store muligheter for de som klarer å omstille seg og evner å se forbi det åpenbare. Nysgjerrighet og interesse for nye metoder for problemløsning er derfor et pluss.

Vannavdelingene i Norge har et sammenknyttet nettverk fra Arendal i sør, til Alta i nord, som jobber med alt fra VA-infrastruktur, rensing, hydrologi, grunnvann og til flere andre områder. Vannavdelingene samarbeider ofte i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Internasjonale kollegaer bidrar i prosjekter både for ekspertise og ressursutjevning. Gjennom våre årlige fagtreff og studieturer finner vi også en arena for utvikling og inspirasjon på tvers av kontorer og landegrenser.

Velkommen til oss

Send inn din søknad og CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Seksjonsleder Prosess, Nina Hole Sætran, e-post: nina.hole.setran@ramboll.no og tlf: 930 89 258

Velkommen som søker!

Stillingsinfo

Frist4. mai 2023
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!