Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Siv. ing byggeteknikk

Bli med på en rekke spennende prosjekter!

Asplan ViakLofoten23. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Frøydis Rørtveit Stensvik

Gruppeleder Bygg Lofoten

+47 958 26 264

Nøkkelord

ByggeteknikkProsjektadministrasjonenBrannteknikkSivilingeniørRådgiver

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Vi har over 1300 medarbeidere, fordelt på 32 kontorsteder.

I gruppe Bygg Lofoten, kontorsted Svolvær og Leknes har vi en rekke spennende prosjekter i ulik størrelse for både offentlige og private aktører. Vi utfører prosjektadministrasjon og prosjektering av eksempelvis næringsbygg, undervisningsbygg, badeanlegg, museumsbygg og kaier.

Vi ønsker å styrke vår kapasitet og søker etter følgende stillinger:

 • Konstruksjonsteknikk (RIB)
 • Prosjektadministrasjon bygg (PA)
 • Brannteknikk (RIBr)

Kvalifikasjoner: 

 • Sivilingeniør
 • Gode kommunikasjonsevner i norsk muntlig og skriftlig 
 • Erfaring fra bygge- og/eller anleggsprosjekter 

I Asplan Viak jobber vi mye på tvers av fag og geografi for å utnytte den kompetansen og de ressursene vi har. Avhengig av din bakgrunn og erfaring vil du kunne jobbe både på lokale prosjekter og på store tverrfaglige byggeprosjekter. Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling og arbeidshverdag. 

For å lykkes i rollen må du være initiativrik, ansvarsbevisst og ha gode samarbeidsevner og god arbeidsmoral. Du er innovativ, løsningsorientert og evner å tenke helhetlig. Du har gode kommunikasjonsegenskaper og evner å bygge relasjoner internt og eksternt og på tvers av fag. 

Vi tilbyr:

 • Faglig interessant miljø med mot, glød og respekt som våre kjerneverdier
 • Dyktige og hyggelig kollegaer
 • Sosialt og aktivt miljø
 • Konkurransedyktig lønn
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel arbeidstid, sommertid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen
 • Studieturer/fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer

Ved eventuell ansettelse av nyutdannede vil vi vurdere et samarbeid med Look North Trainee se link: Look North Trainee (look-north.net)

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Frøydis Rørtveit Stensvik, Gruppeleder Bygg Lofoten på telefon +47 958 26 264 eller på e-post froydis.stensvik@asplanviak.no 

Søknadsfrist 23. februar, vi behandler søknader fortløpende. 

Stillingsinfo

Frist23. februar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Frøydis Rørtveit Stensvik

Gruppeleder Bygg Lofoten


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.