Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

SHA Rådgiver

Er du opptatt av sikkerhet, helse og arbeidsmiljø?

Statens vegvesenLysaker3. april 2024
Søk her

Kontaktperson

Eirik S Thomassen

Leder

+47 975 11 151

Vi søker SHA Rådgiver til E18 Vestkorridoren

E18 Vestkorridoren søker SHA Rådgiver. Du vil være en del av prosjektet E18 Vestkorridoren, og du vil få en sentral rolle i oppfølging av SHA i anleggsgjennomføringen av hele prosjektet.

E18 Vestkorridoren er nytt hovedveisystem mellom Lysaker i Bærum kommune og Drengsrud i Asker kommune. Les mer om prosjektet her: https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/europaveg/e18vestkorridoren/lysaker-ramstadsletta/

Prosjektet gjennomføres med høyt fokus på digitale- og valg av bærekraftige-løsninger og er organisatorisk plassert i Utbyggingsdivisjonen, utbyggingsområde sørøst.

Kontorsted er Lysaker.

Alt arbeid i Statens vegvesen skal gjennomføres uten at mennesker, materiell og miljø påføres skade. SHA-rådgiver skal bidra til måloppnåelse innen SHA og seriøsitet. Særlig viktig er ivaretakelse av byggherreforskriften, gjennom rådgivning, informasjon, pådriv og oppfølging.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Vi ønsker oss en selvgående medarbeider med god organisasjonsforståelse og gjennomslagskraft, som trives med å være en påvirker.

 • Bistå ved utarbeidelse av SHA-planer og følge opp (stikkprøvekontroll) at denne blir fulgt av byggherre og entreprenør i samarbeid med byggeleder, teknisk byggeleder og kontrollingeniør
 • Gjennomgå SHA-rapportering og analysere forhold som bør følges opp
 • Gjennomgå og oppdatere byggherrens risikovurdering jevnlig
 • Ivareta byggherrens koordineringsansvar iht byggherreforskriften
 • Følge opp seriøsitet, bl.a. kontroller av lønns og arbeidsvilkår

Listen er ikke uttømmende, og stillingen kan bli tilført ytterligere arbeidsoppgaver avhengig av din kunnskap og interesser.

Kompetansekrav

Vi søker etter deg med:

 • Relevant utdanning fra universitet eller høgskole
 • Erfaring innen aktuelt fagområde
 • Erfaring med oppfølging av SHA ved bygging av veg, bru og tunnelanlegg

Vi ønsker at du:

 • Er opptatt av sikkerhet, helse og arbeidsmiljø
 • Har samarbeidsevner som vil passe inn i vårt arbeidsmiljø
 • Innehar gode kunnskaper i bruk av IKT- verktøy, samt god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Stillingen krever at du har førerkort klasse B

Vi ser etter deg som har evne til å jobbe strukturert og har en vilje til å stå på. Du er selvstendig, engasjert og løsningsorientert og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø.

Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Eirik S Thomassen tlf. +47 975 11 151

Stillingsinfo

Frist3. april 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Eirik S Thomassen

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.