Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

SHA og HMS rådgiver

Vil du bli en del av Norgeste fagmiljøer innen SHA?

COWI ASFredrikstad31. mai 2023
Søk her

Ved vårt kontor i Fredrikstad søker vi nå rådgivende ingeniører innen sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA). COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1450 medarbeidere i Norge. COWI satser tungt på en tverrfaglig tilnærming til morgendagens bærekraftige løsninger og avdelingen Miljø i COWI Norge er i sterk vekst. Vi samarbeider i tverrfaglige team innen ulike forretningsområder. Vi deler ut av vår kunnskap med kunder og kolleger, både lokalt og på tvers av landegrenser, noe som bidrar til å gjøre oss bransjeledende innen SHA og Miljørådgivning.

En sentral rolle i nyskapende prosjekter og mulighet til å utvikle din kompetanse

Vi søker en SHA-rådgiver som kan være med til å bidra til det faglige miljø innen SHA og være en pådriver i samarbeidet på tvers av COWIs divisjoner. Vi leter etter en selvstendig person som skal jobbe med SHA, KP og KU, samt disiplinleder og/eller prosjektleder i større og mindre prosjekter. Du må ha god breddeforståelse for faget og gjerne ha erfaring med andre temaer innen miljø, HMS, yrkeshygiene eller annet relevant.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • SHA rådgivning i større og mindre prosjekter
 • Utarbeide risikovurderinger, restrisikorapporter og SHA-planer
 • Sikre oppfyllelse av krav knyttet til rollene Koordinator Prosjektering (KP) og Koordinator Utførelse (KU) ihht. byggherreforskrift
 • Påse at lover og regler for SHA/HMS etterfølges
 • Bidra til samhandling og kompetansedeling i faggruppen for SHA på tvers av kontorsteder i Norge
 • Med drivende av utvikling av SHA i digitale løsninger og integrere SHA-informasjon i digitale bygningsmodeller (BIM)
 • Bidra med tilbudsarbeid og kundekontakt
 • Disiplinledelse og prosjektledelse

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden.

Vi er på jakt etter deg som vil være med å utvikle vårt fagmiljø og bidra med din erfaring og kompetanse. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og som er dedikert til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Vi søker deg som er nysgjerrig og i tillegg er opptatt av og brenner for SHA faget, og som trives med både å jobbe inne på kontoret og ute på bygge- og anleggsplass.

I tillegg har du:

 • Gjerne et par års erfaring fra rådgiverroller i privat eller offentlig virksomhet, men nyutdannede oppfordres også til å søke
 • Relevant utdanning på bachelor- eller masternivå
 • Koordinatorskolen er en fordel, men ikke et krav
 • Kunnskap og erfaring i bruk av byggherreforskriften
 • Du er god på digitale flater/modeller
 • Du har gode norske fremstillingsevner både muntlig og skriftlig
 • Du har førerkort klasse B

Mer enn en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Har du flere spørsmål?Hvis du har flere spørsmål om rollen eller hvordan det er å jobbe i COWI, ta kontakt seksjonsleder Kjell Arne Skagemo, på mobil 979 53 075 eller på epost kese@cowi.com.

Vi tror på like muligheter

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Stillingsinfo

Frist31. mai 2023
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss