Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Serviceleder Bedriftsmarkedet

Bli en del av et ledende globalt selskap: Utforsk rollen som serviceleder hos Mitsubishi Electric!

Jefferson WellsYtre Enebakk29. mai 2024
Søk her

Kontaktperson

Dag Haavardsen

Seniorrådgiver, Jefferson Wells

dag.haavardsen@jeffersonwells.no

På vegne av Mitsubishi Electric, en verdensledende produsent med sterk posisjon i Norge, søker vi en fremoverlent og teamorientert serviceleder som skal lede bedriftssatsningen med utførende tjenester som oppstart, service mm. for deres næringsprodukter. Som aktiv serviceleder for bedriftsmarkedsprodukter spiller du en viktig rolle i å sikre at kundene får den støtten de trenger. Du vil bli sentral i å sikre at Mitsubishi Electric lykkes med å videreutvikle og implementere sin strategi for markedsutvikling og vekst. Du vil ha en viktig rolle i en organisasjon bestående av dyktige og engasjerte medarbeidere.

Ansvarsområder og oppgaver:

 • Du vil lede, utvikle og følge opp avdelingens ansatte iht. faglige mål og planer, samt utvikle opplærings- og utviklingsplaner for alle ansatte.
 • Støtte vår bedriftssatsning med utførende tjenester som igangkjøring, service, feilsøking og garantihåndtering.
 • Sørge for fremdrift og vekst på avdelingens serviceoppdrag og serviceavtaler.
 • Påse at serviceoppdrag gjennomføres innen de faglige og kvalitetsmessige krav som er definert i selskapets rutiner, retningslinjer og kvalitetssystem.
 • Prising og tilbud skriving av avdelingens serviceoppdrag og serviceavtaler på henvendelser og i dialog med kunder.
 • Påse at alle driftsinterne rutiner og prosesser etterleves.
 • Være en proaktiv bidragsyter i avdelingen og løpende gjennomføre oppgaver delegert fra leder.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Solid teknisk erfaring og kompetanse innen kulde- og varmepumpefaget, men også andre nært beslektede fag som byggautomasjon, rør, ventilasjon eller elektro kan vurderes
 • Erfaring med salg og prosjekt-ledelse/koordinering av teknisk art
 • Evner å jobbe strukturert og gjennomføre regelmessig rapporteringsarbeid
 • Kundeorientert og serviceinnstilt, samt evnen til å opptre som en god representant for Mitsubishi Electric.
 • Evne til å håndtere flere løpende oppdrag samtidig

Vi søker deg som selv har lyktes i lignende bransje. Du bør ha teknisk bakgrunn og relevant erfaring. For å lykkes i rollen mener vi du må evne å utfordre og overbevise. Du må være samlende og kommunisere like godt med alle typer mennesker. Og ikke minst må du evne å sette handling bak strategier.

Vi tilbyr en trygg og solid arbeidsplass. Du får konkurransedyktige betingelser, bonus og firmabil – og en rolle i et globalt selskap med lokal selvstendighet, og du skal lede et team med svært god bransjeerfaring.

Greit å vite:

Jefferson Wells bistår oss i rekrutteringen. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Dag Haavardsen i Jefferson Wells. Epost: dag.haavardsen@jeffersonwells.no.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Sted: Gneisveien 2D, 1914 Ytre Enebakk

Om arbeidsgiveren

Vår historie går helt tilbake til 1920-tallet, og vi er i dag en verdensledende produsent innen bl.a. varmepumper og aircondition. Vi har 59 medarbeidere i Norge og omsetningen i 2022 var på ca. 600 millioner. Vi leverer blant annet varmepumper, vannbaserte systemer, ventilasjonssystemer, inneklimaprodukter og isvannsmaskiner. Vi leverer komplette, enkle og avanserte løsninger, som gir riktig temperatur og et godt inneklima, uansett hva du eller din bedrift har behov for. Dette gjør oss til en komplett leverandør av topp moderne, miljøvennlige, kostnadsbesparende løsninger til eks. næringsbygg, skoler, hoteller og storindustri.

Stillingsinfo

Frist29. mai 2024

Kontaktperson

Dag Haavardsen

Seniorrådgiver, Jefferson Wells


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no