Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Seniorrådgiver VVS

Bli med på å forme fremtidens helsebygg som Seniorrådgiver innen VVS-tekniske anlegg!

Norconsult ASSandvika21. april 2024
Søk her

Kontaktperson

Kåre Kallmyr

Avdelingsleder Hovedkontor

Kare.Kallmyr@norconsult.com

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en:

Seniorrådgiver VVS-tekniske anlegg i sykehus, øvrige helsebygg, laboratoriebygg og innen farmasøytisk industri.

Vil du være med på å forme fremtidens helsebygg og bidra til samfunnets viktigste prosjekter? Hos Norconsult har vi ledende kompetanse på komplekse VVS-tekniske anlegg i sykehus, helse- og psykiatribygg og innen farmasøytisk industri. Vi har god ordrereserve og vokser raskt, og nå trenger vi flere dyktige ingeniører som kan bidra til vår suksess og at vi oppnår vårt strategiske mål om å bli den ledende sykehusrådgiveren i Norge.

Vi søker deg med minst 10 års erfaring som prosjekteringsleder, prosjektleder teknikk, oppdragsleder eller disiplinleder/fagansvarlig innen VVS. Du har formell kompetanse innen VVS, klima, energi og/eller kuldeteknikk på mastergradnivå eller bachelorgradnivå, og har en faglig trygghet og interesse for å løse komplekse utfordringer. Du har ledet team og har erfaring med prosjektering i Revit, og tilhørende støtteverktøy. Du må ha gode skriftlig og muntlige kommunikasjonsevner, og det er en fordel om du har et godt nettverk i byggebransjen.

I avdelingen Sykehus og renrom i Sandvika arbeider ca. 40 medarbeidere med prosjektering og rådgivning knyttet til VVS-anlegg og inneklima, spesialanlegg for sykehus, spesial og renrom, helse- og psykiatribygg og laboratorier. Det som gjør oss unike i forhold til våre konkurrenter er at vi har egne grupper innen VVS og elektro som kun jobber med sykehus og tilsvarende komplekse prosjekter. I tillegg har vi landets ledende rådgivermiljø innen, validering og kvalitetssikring som utgjør 11 medarbeider -totalt ca 50 medarbeidere. Vi har også eget måleutstyr for ytelsestesting av spesialrom, utstyr og renromSom vår nye seniorrådgiver vil du lede og koordinere arbeidet med å utvikle bærekraftige og teknisk avanserte anlegg som oppfyller strenge kvalitets- og sikkerhetskrav og muligheten til å utvikle deg i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige kolleger. Hos oss kan du forme din egen karriere og være med på å skape bærekraftige løsninger som gjør en forskjell for samfunnet.

Våre kunder er både private og offentlige byggherrer, entreprenører, utbyggere og utviklere. Blant de større oppdragene kan nevnes AHUS Psykisk Helse Nordbyhagen, Livsvitenskapsbygget, Samlokalisering av Havforskningsinstituttet & Fiskeridirektoratet i Bergen, Haugesund sykehus og Nytt Klinikk- og protonbygg – Radiumhospitalet, Nye Førde sykehus, Nye Hammerfest sykehus og Nye UNN Narvik sykehus.

Norconsults miljø på Teknikk og Industri i Sandvika, som omfatter fagene VVS, Energi, Elektroteknikk og Automatisering, har omkring 350 sivilingeniører og ingeniører. Fagnettverk VVS teller i dag omkring 300 medarbeidere, hvorav ca. 160 sitter i Sandvika. Du har et av Norges største og tyngste fagmiljø å støtte deg på i Norconsult!

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Arbeidsoppgaver

Avdelingen har et bredt spekter av oppdrag, og vi er interessert i deg som kunne tenke deg å jobbe innenfor noen av følgende områder:

 • Prosjekteringsledelse, prosjektledelse teknikk, oppdragsledelse, fagansvar og disiplinledelse VVS – Dette kan omfatte både enfaglige og tverrfaglige oppdrag i alle faser og ulike entreprisemodeller
 • Opplæring av yngre medarbeidere og bidra til erfaringsoverføring mellom oppdrag
 • Økonomistyring og planlegging av prosjekter
 • Deltakelse i markedsarbeid og kundekontakt
 • Bistå i både enfaglige og tverrfaglige tilbudsprosesser
 • Relasjonsbygging i og utenfor Norconsult
 • Prosjektering i Revit
 • Være en fagressurs innen spesialfelt som f.eks medisinske gasser, rent vann, spesialrom eller farmasi.

Hos oss får du:

 • Tilgang til attraktive og utfordrende prosjekter i Norges største og tyngste VVS og energimiljø med mulighet til å jobbe både enfaglig og tverrfaglig.
 • Fokus på kompetanseutvikling der vi sammen utarbeider en plan for den videre karriere innen fag, marked eller ledelse.
 • Tilbud på eierskap gjennom rabattert aksjeprogram i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får bonus av selskapets resultat
 • Muligheter til å jobbe med ny teknologi og fremtidens prosjekteringsmetoder
 • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Konkurransedyktig lønn og godtgjørelser
 • Stor fleksibilitet i arbeidshverdagen
 • Sommertid med 7-timers dager
 • Fri i påskeuken og mellomjula
 • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Kontorsted: Sandvika.

Selskapets lokaler i Lillestrøm, Drammen, Hønefoss, Ski og Oslo kan også være aktuelle dersom det er ønskelig. Øvrige kontorsteder i Norge kan også være aktuelle – med tilhørighet til avdeling i Sandvika.

Synes du dette lyder interessant er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Kåre Kallmyr på tlf.+47 454 04 880 sendes via våre hjemmesider: Jobb og karriere - Se ledige stillinger hos oss - Norconsult

Norconsult

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. andre kvartal 2023).

For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Stillingsinfo

Frist21. april 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Kåre Kallmyr

Avdelingsleder Hovedkontor


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.