Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorrådgiver

Bli en del av vårt inkluderende brann- og sikkerhetsteam

RambøllOslo28. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Elisabeth Røine

Avselingsleder

elisabeth.roine@ramboll.no

Hvordan kan vi bidra til å utvikle brannfaget og blir en foretrukket samarbeidspartner i bransjen? Hvordan kommer vi fram til bedre løsninger som er holdbare, ikke sløser med ressurser og ivaretar menneskers livskvalitet? Vi ser etter en brannrådgiver som deler vårt engasjement for å skape innovative løsninger som hjelper våre kunder å svare på disse spørsmålene.

Bli en del av vår avdeling Brann og sikkerhet i Oslo

I Oslo er vi en gjeng brannrådgivere som ønsker oss en ny kollega for å løfte brannmiljøet ytterligere. Hos oss har vi et bra spenn i både alder og spesialkompetanse, her har vi både «superseniorer» og unge, fremadstormende brannrådgivere. Gruppen kan beskrives som omgjengelig og inkluderende med stor interesse for faget.

Våre oppdrag spenner fra både små og store prosjekter, og vi bidrar i alle faser av prosjektgjennomføringen. Våre kunder tilhører både offentlig, privat sektor, bygg, industri, mm. Vi har som nevnt mange spennende prosjekter som pågår. Her kan vi blant annet nevne Drammen Sykehus, Batterifabrikken i Mo, Klemetsrud forbrenningsanlegg og Regjeringskvartalet.

Rambølls kontor i Oslo ligger sentralt til ved Skøyen stasjon i nye flotte lokaler i Harbitzalleèn. Vi har et godt arbeidsmiljø og flere sosiale arrangementer som inkluderer blant annet fjelltur, «Brannfestivalen», «brannfaglig fredag», flere sosiale sammenkomster, flere ulike idrettsarrangement og bedriftsidrettslag.

Om stillingen

Brannfaglig rådgiving kan omfatte risikoanalyser, simuleringsoppgaver, brannprosjektering, analyseløsninger, tilstandsvurderinger, oppfølging på byggeplass mm, avhengig av din bakgrunn, erfaring og interesse. Dersom du også har kunnskap og interesse for oppgaver av annen karakter, f.eks. prosjekteringsoppgaver knyttet til slokkesystemer, eller andre tverrfaglige grensesnitt og spesialiserte arbeidsoppgaver relatert til brannfaget, ønsker vi å tilrettelegge dette for deg.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgivervirksomhet, brannfaglig forskningsvirksomhet og/eller entreprenør. Det vil være en fordel om du også innehar god teknisk innsikt og evner å se helhet og samspill mellom alle fag og aktører i et prosjekt.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master/Siv.ing eller Bachelor grad, din totale kompetanse er det viktigste
  • Helst 3 års erfaring som rådgiver eller tilsvarende erfaring
  • Erfaring, eller interesse for, bruk av Revit. I tillegg er det en fordel med kjennskap til programmer som Pathfinder og Pyrosim
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi lansert en ambisiøs strategi for de neste 4 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Send gjerne søknad så raskt som mulig, men siste søknadsfrist er: 20.08.2023

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontakt avdelingsleder, Elisabeth Røine, tlf.: +47 934 99 699, mail: elisabeth.roine@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist28. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Elisabeth Røine

Avselingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!