Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorrådgiver Konstruksjonsteknikk

RambøllDrammen23. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Nina Merethe Wiley

Avdelingsleder

nina.wiley@ramboll.no

Vi inviterer deg til å ta i bruk din prosjekteringskompetanse innenfor betong, stål og/eller tre i en stilling hvor du vil bli engasjert i flere store byggeprosjekter i regionen som eksempelvis Drammen Helsepark, Drammen Havn og Kongsberg Renseanlegg. Vi jobber også med spennende rehabiliteringsprosjekter i sentrum. Vi er på utkikk etter deg som har noen års erfaring og som har interesse for å være fagansvarlig RIB i spennende prosjekter fremover.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår Drammens avdeling

Som vår nye Rådgiver på Bygg blir du en del av kontoret i Drammen som består av ca. 180 dyktige medarbeidere innenfor fagområdene Byggeteknikk, Bro og anlegg, Plan- og arkitektur, Veg, Tekniske systemer, Prosjektledelse, Urban water, Miljø og helse, Risk management og Water Treatment. Kontoret vårt er sentralt plassert i Drammen sentrum med moderne fasiliteter. Vi har et godt arbeidsmiljø og vi har mål om kontinuerlig vekst innen etablerte fagområder. Vi samarbeider med flerfaglige Rambøll-miljøer på tvers av landet og i Norden, og vi er engasjert i flere store byggeprosjekter og planoppdrag i Drammen og i Norge for øvrig.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Rådgiving og prosjektering av betong-, stål og/eller tre-konstruksjoner
 • Deltagelse i tverrfaglige team
 • Beregninger, beskrivelse og kalkulasjon
 • Oppdrags- og prosjektledelse
 • Rådgivning i tidligfase
 • Oppfølging på byggeplass
 • Oppfølging av kunder og partnere

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Master i bygg-/konstruksjonsteknikk eller tilsvarende
 • Erfaring med programvare for 3D-modellering (Revit/Tekla)
 • Erfaring med FEM-analyser (Robot/FEM-Design)
 • 5 års bransjeerfaring fra rådgiver, oppdragsgiver eller entreprenør
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet. For å lykkes i rollen som rådgiver må du være faglig dyktig og opptatt av å tilegne deg ny kunnskap innenfor fagområdet.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 23.10.2023.

Har du spørsmål?

Kontakt: Avdelingsleder Nina Merethe Wiley, nina.wiley@ramboll.no mob. 91 14 07 07

Stillingsinfo

Frist23. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Nina Merethe Wiley

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!