Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorrådgiver konstruksjon

Opptatt av en god balanse mellom jobb og fritid?

Norconsult ASBergen15. juni 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Hanne Svellingen Pedersen

Gruppeleder

+47 979 55 151

Håvard Hovstad

Gruppeleder

Nøkkelord

FleksibilitetEkstra fridagerSommertid

Vi ser etter deg som har en faglig interesse for konstruksjoner, både innen kontor, bolig, næring, industri og havn.

Du kommer hos oss inn i en avdeling med utrolig mange trivelige og flinke mennesker, stor bredde i prosjektene, optimisme og muligheter for utvikling.

Har du fokus på bærekraftige løsninger og ønsker å påvirke samfunnet rundt oss i en grønnere retning? Er du den på jobben som er litt over gjennomsnittet engasjert i det du holder på med? Trives du med stor grad av autonomi i hverdagen? Da er sannsynligheten stor for at du passer godt inn hos oss.

I Norconsult vil du få en god balanse mellom jobb og fritid. Stor fleksibilitet, ekstra fridager jul/påske, sommertid 3 mnd i året, mulighet for medeierskap osv.

Våre ingeniører jobber bla med:

  • Planlegging og prosjektering i små og store oppdrag
  • Prosjektering av stål, betong og trekonstruksjoner
  • Rehab og utvikling av eksisterende konstruksjoner
  • Utarbeide anbudsdokumenter og kostnadsoverslag
  • Fag- og disiplinansvar i oppdrag
  • Tilbudsarbeid
  • Oppdragsledelse og tverrfaglig koordinering

Kvalifikasjoner:

Sivilingeniør/ingeniørkompetanse innen konstruksjon. Det er ønskelig med fra 5 års erfaring og oppover. Vi har også spennende utfordringer for deg med tyngre erfaring.

For mer informasjon, ta kontakt med våre gruppeledere på avdeling bygg, eiendom og industri Hanne Svellingen Pedersen (Tlf 97955151) eller Håvard Hovstad (Tlf 97760986) i Norconsult. Evt rekrutteringsrådgiver Bengt Haugsøen i Technogarden (Tlf 90977424).

Ta kontakt for mer informasjon!

Om arbeidsgiveren:

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist15. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Hanne Svellingen Pedersen

Gruppeleder

Håvard Hovstad

Gruppeleder


Industrier

Bygg og anlegg

Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.