Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorrådgiver KL

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap til å utforme strømforsyningsløsninger

RambøllOslo eller Trondheim3. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Pål Ytrehus Ibrekk

Fungerende seksjonsleder for jernbaneteknikk

paal.ibrekk@ramboll.no

Arbeidssted primært Oslo eller Trondheim, men andre steder kan avtales for den riktige kandidaten.

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap i en stilling hvor du får utforme strømforsyningsløsninger med tverrfaglige team i noen av Norges største jernbane- og light rail-prosjekter. For denne rollen trenger du erfaring med prosjektering av kontaktledningsanlegg, inkl. beregning av trådføringer. Er du vår nye seniorrådgiver KL? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår baneavdeling

Som seniorrådgiver KL vil du bli del av et godt etablert fagmiljø innenfor KL, med erfaring fra noen av Norges største samferdselsprosjekt som f.eks. Intercity Nykirke – Barkåker, Intercity Moss, Vossebanen Arna – Stanghelle, Narvik stasjon m.m.

Avdelingen har rundt 35 medarbeidere, et godt miljø med jevnlige sosiale samlinger og fokus på tverrfaglig samarbeid og utvikling. Avdelingen er i hovedsak samlet på Skøyen i Oslo og i Trondheim, men vi har også medarbeidere ved flere andre lokasjoner ellers i landet.

Som del av Rambølls internasjonale fagnettverk for KL vil du også ha muligheten til å dele erfaringer med kolleger fra store deler av verden, og også kunne delta i internasjonale baneprosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Fagansvar for KL i våre jernbane- og light rail-prosjekt
  • Prosjektering og utforming av KL-anlegg
  • Tverrfaglig koordinering og kontakt med kunde
  • Bidra til utvikling av fagområdet

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Høyere utdanning innen elkraft eller mekanikk
  • Erfaring fra rådgiver, byggherre eller tilsvarende
  • Kjennskap til gjeldende prosjekteringsverktøy og prosesser innen elkraft, dynamikk og statikk
  • Erfaring med Candrop-beregninger og trådføring i sporveksler
  • Kjennskap til fagrelevante BIM-verktøy
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god måte.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 03.01.2024, Vi kaller inn til intervju forløpende.

Vi er også i en prosess med ansettelse av ny seksjonsleder for vår seksjon for jernbaneteknikk i Oslo. Det vil være mulig å kombinere disse stillingene.

Har du spørsmål?

Kontakt fungerende seksjonsleder for jernbaneteknikk Pål Ytrehus Ibrekk på paal.ibrekk@ramboll.no eller Tlf: +47 986 22 032.

Stillingsinfo

Frist3. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Pål Ytrehus Ibrekk

Fungerende seksjonsleder for jernbaneteknikk


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!