Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorrådgiver IT OT

Bli med på å melke teknologien hos TINE!

TINEOsloSnarest
Søk her

Kontaktperson

Amer Mesihovic

IT-sjef Anleggsteknologi (I&OT)

Amer.Mesihovic@tine.no

Vet du hvor mye som kreves for å få kanskje verdens fineste melk helt frem til frokostbordet? Det er nemlig ikke lite. Derfor har TINE digitalisering og IT høyt på agendaen. Vil du være med på en spennende endringsreise til en av Norges mest komplekse verdikjeder? Da håper vi du leser videre.

Vi trenger deg som er skikkelig god på teknologier brukt på fabrikker og kobling med øvrige IT-systemer. Du forstår også hvordan folk, prosesser og teknologi må henge sammen for å lykkes. TINE satser tungt på grensesnittet mellom informasjonsteknologi og operasjonell teknologi (IT & OT). Som Seniorrådgiver vil du ha en nøkkelrolle i å sikre at vi har en best mulig tjenesteportefølje knyttet til produksjonsprosessen. Vi snakker altså om helt fra melken kommer til anlegget til den er tappet på kartong og går ut på lageret - kult ikke sant? Her er målet strukturering og standardisering av systemer på tvers av våre produksjonsanlegg - og du vil være en av de viktigste bidragsyterne til dette med stor påvirkningskraft.

Heldigvis vil du ikke være alene om jobben, men du får fem dyktige og engasjerte kollegaer med på laget. Liker du proaktivitet, takhøyde og godt humør vil du passe godt inn hos oss.

Vi ønsker gjøre søknadsprosessen enkel. Legg ved din CV og nevn de 3 viktigste grunnene til at du er interessert i stillingen i søknadsbrevet - det er alt!

Arbeidsoppgaver

Dine viktigste oppgaver vil være:

 • Ansvar for å utarbeide veikart, målbilder og planer for sitt område i tråd med IT strategi og forretningsbehov og Industry 4.0
 • Analysere og forstå teknologiske muligheter innenfor prosjekter, kontinuerlig forbedring og i eksisterende løsninger
 • Bidra til godt samarbeid og rådgivning inn i prosjekter og samarbeidsfora med representanter og prosesseiere hos forretning
 • Utarbeide operative forvaltningsplaner for tjenestene og de underliggende applikasjonene, samt bidra til å sikre stabil drift med gode testrutiner
 • Bidra til at tjenestene leveres ihht TINES sikkerhets-, integrasjons- , arkitekturprinsipper
 • Bidra til styring av økonomien for de aktuelle tjenestene

Du må regne med noe reisevirksomhet til våre ulike produksjonsanlegg.

Kvalifikasjoner

 • Relevant Mastergrad/Bachelorgrad. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formelle krav.
 • Svært gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Minimum 6 års relevant erfaring i grensesnittet mellom IT og OT
 • Erfaring fra prosjektledelse/prosjektarbeid
 • Erfaring fra smidige metoder (agile)

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i denne stillingen er det gunstig å kjenne seg igjen i følgende:

 • Liker å analysere informasjon, bryte ned til essensen og se sammenhenger
 • Kommuniserer klart og tydelig og gjør det komplekse enkelt å forstå til medarbeidere ulike steder i organisasjonen
 • Evner å håndtere store mengder informasjon samtidig
 • Jobber selvstendig og strukturert med evne til å prioritere
 • Leder, delegerer og følger opp tekniske ressurser
 • Er tilgjengelig og åpen for faglig diskusjoner og problemløsning med andre

Vi tilbyr

I tillegg til en nøkkelrolle i en virksomhet som ser på IT som sentralt i forretningsutviklingen, får du følgende i denne jobben:

 • Kompetanseutvikling i et sterkt fagmiljø som liker å dele av sin kunnskap
 • En virksomhet som satser på og investerer i IT og digitalisering
 • Fleksibel og hybrid arbeidshverdag med hjemmekontor og kontorer i Oslo sentrum med en såpass god kantine at vi tipper du tar turen innom titt og ofte
 • Gode betingelser, en av Norges beste pensjonsordninger og gode forsikringsordninger

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen, håper vi å høre fra deg. Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Amer Mesihovic for en uforpliktende og konfidensiell prat. Du søker på stillingen direkte gjennom vårt rekrutteringssystem ved å laste opp CV, relevante attester og vitnemål. Søknadsbrev er ikke et krav, men oppgi gjerne de tre viktigste grunnene til at du er interessert i stillingen.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som kommer frem av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av vår samarbeidspartner Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Stillingsinfo

FristSnarest

Kontaktperson

Amer Mesihovic

IT-sjef Anleggsteknologi (I&OT)


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra TINE

TINE Gruppa er en av Norges største næringsmiddelbedrifter og leverandør av kjente merkevarer som Jarlsberg, Norvegia, Biola, YT og TINE Yoghurt. TINE eies av 11 000 melkebønder i samvirke, og vår forretningsidé er å foredle rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Det skal vi gjøre i nært samspill mellom natur, landbruk, forbrukere og handel. TINE har meierier over hele landet i tillegg til flere norske og utenlandske hel- og deleide datterselskaper, som bl.a. Diplom-Is, Wernersson Ost i Sverige og Norseland Inc. i USA. TINE Gruppa har ca. 5400 ansatte og en omsetning på ca. 23 milliarder kroner.