Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorrådgiver HR

Har du lyst til å jobbe med HR i et av landets beste rådgivningsmiljøer?

Asplan ViakSandvika19. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Anette Tverdal

Gruppeleder HR

+47 481 49 359

Er du tillitsskapende med sterk og faglig integritet? Ønsker å jobbe tett på ledere, og håndtere arbeidsrettslige utfordringer? Da har vi stillingen for deg!

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi søker nå etter en kompetent og erfaren HR-seniorrådgiver.Vi er en avdeling bestående av 7 HR-ansatte som sitter i Sandvika, hvor vi er klare til å bistå våre ledere som er fordelt på 32 kontorer i Norge. 

Avdeling for Organisasjon og Mennesker jobber kontinuerlig med videreutvikling av organisasjonen, noe som innebærer et bredt spekter av oppgaver som blant annet; lederstøtte, rekruttering, kompetanse-, medarbeider og lederutvikling, HR-forvaltning, samt etablering og implementering av forretningsorienterte HR-prosesser.

Vi søker en erfaren medarbeider til å bidra i arbeidet. Vår ideelle medarbeider må trives med å være en god sparringspartner, og rådgiver, kunne jobbe selvstendig og finne gode løsninger på ulike problemstillinger.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Håndtere og behandle arbeidsrettslige problemstillinger, gjerne erfaring med arbeidstidsordninger
 • Sykefraværsoppfølging - dialog og støtte til ledere
 • Jobbe tett med ledere og avdelingen i ulike saker
 • Initiere og bygge relasjoner og kunne bistå på både strategiske og operative oppgaver som ligger til avdelingen

Vi ser i tillegg for oss at du har:

 • Relevant høyere utdanning på bachelor/masternivå i HR, organisasjonspsykologi, samfunnsvitenskap, jus eller tilsvarende med minimum 5 års erfaring
 • Meget god kjennskap til AML og regelverk innen HR-området
 • Viktig med gode språkkunnskaper i norsk, både muntlig og skriftlig
 • Erfaring fra tilsvarende organisasjon/ matrise organisajon, gjerne konsulentbransjen

Hva vi ser etter i deg:

 • God til å kommunisere både skriftlig og muntlig med ledere og medarbeidere
 • Håndtere kompliserte saker og være en god rådgiver og sparringspartner i personalsaker,sykefraværssaker og konflikthåndtering
 • Langog variert erfaring fra HR-området
 • God til å fasiliteter og legge frem informasjon for ledergrupper 
 • Solide kunnskaper i Microsoft 365, Sharepoint og har generell god systemforståelse og erfaring med analyse i PowerBi eller tilsvarende

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring.En signifikant del av vår omsetning i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, sommertid,fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist19. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Anette Tverdal

Gruppeleder HR


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.