Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorrådgiver elektro

Vi har fokus på faglig og personlig utvikling for våre medarbeidere!

RambøllDrammen30. desember 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Odd Egil Trydal

Avdelingsleder Tekniske systemer

odd.egil.trydal@ramboll.no

Marius Baksvær

Seksjonsleder Elektro

Avdeling Tekniske Systemer er i positiv utvikling, og vi søker nå etter en senior rådgiver - elektro som kan bidra med å styrke og utvikle miljøet vårt i Drammen. Avdelingen har i dag 19 ansatte fordelt på fagområdene VVS, elektro og automasjon/ITB. Kontoret vårt i Drammen er byens største tverrfaglige rådgivermiljø med 172 ansatte innenfor de fleste ingeniørfag. Som senior rådgiver - elektro vil du spille en viktig rolle i faglig utfordrende prosjekter, være med på å lære opp yngre medarbeidere og bidra med å skape og opprettholde gode relasjoner til våre oppdragsgivere.

Er du vår nye Senior rådgiver - elektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår avdeling Tekniske Systemer

Som vår nye senior elektro-rådgiver blir du en del av et fagmiljø med en god sammensetning av kompetanse, erfaring og mangfold.. Du vil bli en del av seksjon Elektro, som i dag har 10 dyktige medarbeidere i Drammen, og Tønsberg. Hos oss vil du bli gitt mulighet til å utvikle deg og å arbeide med spennende og innovative prosjekter. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og vi har fokus på faglig og personlig utvikling for våre medarbeidere. I Rambøll og i avdeling Tekniske Systemer er vi opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke [sett inn en kort beskrivelse på maks 4-5 linjer om avdelingen stillingen er tilknyttet; hvor mange kolleger vil hen få? Hvordan vil du beskrive avdelingskulturen i 1-2 setninger? Jobber dere med noen kjente prosjekter eller har dere noen typiske oppgaver? Hva er det beste med å jobbe i denne avdelingen? Hold teksten kort og konkret].

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Oppdragsledelse/disiplinledelse og fagansvar elektro i både enfaglige og tverrfaglige oppdrag i alle faser og ulike entreprisemodeller
 • Beregninger, simuleringer og utredninger
 • Bistå i tilbudsprosesser og markedsarbeid
 • Ha eierskap og delta aktivt i utviklingen av den faglige kompetansen i seksjonen
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen ønsker vi at du:

 • Er sivilingeniør/master med relevant erfaring innen elektro-prosjektering
 • Minimum 8 års relevant erfaring som rådgiver eller entreprenør.
 • Er faglig ambisiøs med analytiske evner
 • Motiveres av å skape gode resultater økonomisk og faglig i dine prosjekter
 • Er initiativrik og samarbeidsorientert
 • Evner å tenke nytt og utfordre etablerte sannheter innen elektro-faget
 • Har kompetanse innen relevant programvare for prosjektering som for eksempel Revit, MagiCad, Solibri.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 15 kontorer med til sammen 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 05.01.2024.

Har du spørsmål?

Kontakt Odd Egil Trydal, Avdelingsleder Tekniske systemer, tlf: +47 48151843, e-post: odd.egil.trydal@ramboll.no eller Marius Baksvær, Seksjonsleder Elektro, Telefon: +47 452 33 725, e-post: marius.baksvar@ramboll.no, vi behandler søknader fortløpende.

Stillingsinfo

Frist30. desember 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Odd Egil Trydal

Avdelingsleder Tekniske systemer

Marius Baksvær

Seksjonsleder Elektro


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!