Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorrådgiver elektro

Ønsker du å jobbe i et selskap med en tydelig satsing på innovasjon, bærekraft og faglig utvikling?

RambøllDrammen1. april 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Odd Egil Trydal

Avdelingsleder Tekniske systemer

odd.egil.trydal@ramboll.no

Marius Baksvær

Seksjonsleder Elektro

Ønsker du å bli en del av Drammens største fagmiljø innen prosjektering? Vil du bli involvert i spennende globale og lokale prosjekter?

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bidra inn i tekniske systemer Drammen som vår nye seniorrådgiver elektro, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Hos oss vil du bli gitt mulighet til å utvikle deg og å arbeide med spennende og innovative prosjekter. Som seniorrådgiver elektro vil du spille en viktig rolle i faglig utfordrende prosjekter, være med på å lære opp yngre medarbeidere og bidra med å skape og opprettholde gode relasjoner til våre oppdragsgivere.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Oppdragsledelse/disiplinledelse og fagansvar elektro i både enfaglige og tverrfaglige oppdrag i alle faser og ulike entreprisemodeller
 • Beregninger, simuleringer og utredninger
 • Bistå i tilbudsprosesser og markedsarbeid
 • Ha eierskap og delta aktivt i utviklingen av den faglige kompetansen i seksjonen
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø

Teamet ditt

Som vår nye seniorrådgiver elektro blir du en del av et fagmiljø med en god sammensetning av kompetanse, erfaring og mangfold. Du vil bli en del av seksjon Elektro, som i dag har 10 dyktige medarbeidere i Drammen, og Tønsberg. Avdelingen for tekniske systemer har i dag 19 ansatte fordelt på fagområdene VVS, elektro og automasjon/ITB. Kontoret vårt i Drammen er byens største tverrfaglige rådgivermiljø med 172 ansatte innenfor de fleste ingeniørfag.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Er sivilingeniør/master/bachelor med relevant erfaring innen elektro-prosjektering
 • Minimum 8 års relevant erfaring som rådgiver eller entreprenør.
 • Motiveres av å skape gode resultater økonomisk og faglig i dine prosjekter
 • Er initiativrik og samarbeidsorientert
 • Har kompetanse innen relevant programvare for prosjektering som for eksempel Revit, MagiCad, Solibri.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Det største rådgiverkontoret i byen
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus innen alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Flotte kontorer med super kantine
 • Aktivitetsgruppe med stor variasjon som arrangerer sosiale aktiviteter for enhver smak
 • Et svært godt arbeidsmiljø i avdelingen hvor vi jobber sammen på tvers av fag

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Søknadsfrist: 01.04.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi behandler søknader fortløpende og ser frem til å lese søknaden din.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte Odd Egil Trydal, Avdelingsleder Tekniske systemer, tlf: +47 48151843, e-post: odd.egil.trydal@ramboll.no eller Marius Baksvær, Seksjonsleder Elektro, Telefon: +47 452 33 725, e-post: marius.baksvar@ramboll.no.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist1. april 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Odd Egil Trydal

Avdelingsleder Tekniske systemer

Marius Baksvær

Seksjonsleder Elektro


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!