Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorrådgiver

Ønsker du å forme fremtidens energiløsninger?

RambøllOslo13. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Bendik Tilley Solhaug

Seksjonsleder VVS

bendik.solhaug@ramboll.no

Seniorrådgiver termisk energiforsyning

Vil du være en bidragsyter til utviklingen av regionen med bærekraft i fokus? Kan du tenke deg å jobbe i et svært godt arbeidsmiljø med gode og kompetente kolleger?

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bidra inn i tekniske systemer Oslo som vår nye seniorrådgiver innen termisk energiforsyning, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye rådgiver innen termisk energiforsyning vil du få en nøkkelrolle innen prosjektering av energisentraler for varmeproduksjon ved ulike varmepumpetyper og størrelser, samt mot fjernvarme- og byggmarkedet. Vi tilbyr i tillegg tjenester innen energieffektivisering, termisk energilagring, varmegjenvinning og kjøleproduksjon.[sett inn de to viktigste kvalifikasjonene for jobben, f.eks Erfaring med BIM og en mastergrad i konstruksjonsteknikk] Vi gir deg muligheten til å påvirke, utvikle og bidra til å skape bærekraftige og innovative løsninger innen termisk energiforsyning.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Analyser, utredninger og mulighetsstudier
 • Detaljprosjektering og kravspesifikasjoner for produksjon og distribusjon
 • Prosjektledelse
 • Tekniske beregninger
 • Energivurdering av tekniske anlegg

Teamet ditt

Du vil bli en del av vårt tverrfaglige miljø i Tekniske systemers divisjon. Avdelingen i Oslo består av to seksjoner med cirka 35 medarbeidere som ser frem til å ønske deg velkommen. Som divisjon legger vi stor vekt på innovasjon og har en spennende utviklingsgruppe som arbeider på tvers av flere lokasjoner. Vi dedikerer betydelig tid til innovasjon og utvikling. Dersom du har gode ideer og et brennende engasjement for fagutvikling, vil du finne store muligheter her.

Om deg

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen energi eller tekniske fag og mer enn 5 års relevant erfaring og har kompetanse innenfor relevante fagområder som termodynamikk, strømningsteknikk og varmepumper, det skal i tillegg telles positiv med BIM kunnskap. Du kan vise til gode resultater og har gjerne et velutviklet nettverk.

Andre viktige kvalifikasjoner omfatter:

 • Faglig tyngde og integritet innen fornybar energi
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I tillegg er det forventet at du stiller som oppdragsleder og fagansvarlig. Du vil representere Rambøll både i prosjekter ved prosjekteringsmøter, og jobbe aktiv med markedsarbeid, kundemøter, tilbudsarbeid og sist, men ikke minst fagutvikling.

I denne rollen vil det være en fordel om du har relevant erfaring som rådgivende ingeniør eller tilsvarende.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus innen alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Flotte kontorer med super kantine
 • Aktivitetsgruppe med stor variasjon som arrangerer sosiale aktiviteter for enhver smak.
 • Et svært godt arbeidsmiljø i avdelingen hvor vi jobber sammen på tvers av fag

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Søknadsfrist: 03.03.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte Bendik Tilley Solhaug, Seksjonsleder VVS, bendik.solhaug@ramboll.no Tlf: +47 976 58 771.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg

Stillingsinfo

Frist13. mars 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Bendik Tilley Solhaug

Seksjonsleder VVS


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!