Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Seniorkonsulent/Manager til Ramboll Management Consulting

Er du på utkikk etter nye utfordringer i din konsulentkarriere? Bli med på reisen til et annerledes konsulentselskap i hjertet av Rambøll!

RambøllOslo31. august 2024
Søk her

Kontaktperson

Henrik Stener Pedersen

Leder for Rambøll Management Consulting

+45 516 18 124

Vil du jobbe tverrfaglig med ingeniører, arkitekter og miljørådgivere og bidra til bærekraftige løsninger? Så bli med på reisen til et annerledes konsulentselskap i hjertet av Rambøll!

Du vil bli en del av vår avdeling for Management Consulting i Oslo

Som vår nye kollega vil du bli en del av en dynamisk og internasjonal avdeling med et sterkt faglig engasjement. Vi brenner for bærekraftig utvikling og hjelper våre kunder til å skape bærekraftige løsninger, og navigere seg i det stadig voksende ESG-feltet.

Vi har ambisjoner om utvikling og vekst, og søker deg som har lyst å bli med på laget. Listen under er veiledende, og vi oppfordrer alle med et sterkt engasjement og ønske om å gi god strategisk rådgivning til virksomheter om å søke.

Til stillingen som seniorkonsulent/manager ser vi etter deg som:

 • Har 5-10 års erfaring, eller gjerne mer, innen lignende stilling, f.eks. fra konsulentvirksomhet eller annen relevant virksomhet innen industri, energi e.l.
 • Relevant utdanning på master eller eventuelt doktorgradsnivå
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • Har arbeidet med strategi, endringsledelse, business cases, markedsanalyser eller due diligence prosesser
 • Gjerne har arbeidet med bærekraftig finans, sosial bærekraft eller ESG-strategi- og rapportering
 • Har erfaring og sterk interesse innen Rambølls sektorer: energi, industri, transport/mobilitet, finans, og/eller bygg og anlegg
 • Er løsningsorientert og har gode fremstillingsevner

Hva vi tilbyr deg

 • Fleksible arbeidsforhold
 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse

Veien videre

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.08.2024. Kandidater blir vurdert fortløpende, med unntak av sommerferie i juli.

Hvis du lurer på om det er noe for deg, eller om din bakgrunn er interessant, nøl ikke! Ta kontakt med leder for Rambøll Management Consulting Henrik Stener Pedersen på +45 51 61 81 24.

Rambøll – The Partner for Sustainable Change

Rambøll har ett av Nordens største miljøer innen Management Consulting. Våre 750 eksperter er med å ruste bedrifter og samfunn for en bærekraftig fremtid. Vi tilbyr kundene våre verdifull innsikt, og vår globale kunnskapsbase med 17 500 medarbeidere gir oss mulighet til å kombinere teknisk ekspertise med konsulenttjenester.

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1600 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg er vår strategi å være «The Partner for Sustainable Change», med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Stillingsinfo

Frist31. august 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Henrik Stener Pedersen

Leder for Rambøll Management Consulting


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!