Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorkonsulent informasjonssikkerhet

Vil du ha en sentral rolle innen informasjonssikkerhet i SpareBank 1 Østlandet?

SpareBank 1 ØstlandetHamar8. mai 2024
Søk her

Kontaktperson

Laszlo Reithaug Gyene

Sikkerhetssjef - CISO

+47 98 23 28 48

Økende digitalisering i samfunnet fører til et stadig mer komplekst og krevende trusselbilde. Utviklingen stiller krav til økt fokus på å forebygge og håndtere datakriminalitet. Vi styrker derfor teamet i sikkerhetsavdelingen vår og søker etter en engasjert seniorkonsulent innen informasjonssikkerhet/cybersikkerhet.

Avdelingen har det overordnede ansvaret for å sørge for tilfredsstillende informasjonssikkerhet, og skal sikre at bankens sikkerhet opprettholdes på høyeste nivå. For å ivareta dette i våre produkter, løsninger og prosesser vil du jobbe på tvers av avdelinger i banken.

Arbeidssted er Hamar.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Gjennomføre risikoanalyser og følge opp sårbarheter, samt iverksette risikoreduserende tiltak.
  • Forebygge og håndtere hendelser relatert til informasjons-/cybersikkerhet.
  • Deltagelse i interne og eksterne prosjekter for å ivareta riktig sikkerhetsnivå i nye og eksisterende produkter og tjenester.
  • Videreutvikle og implementere bankens styringssystem for informasjonssikkerhet (ISMS).

Hva tilbyr vi?

Vi er opptatte av trivsel og faglig utvikling, og du vil bli del av et fremoverlent, raust og uformelt arbeidsmiljø.

Vi har konkurransedyktige betingelser og flere ansattgoder som blant annet gode betingelser på forsikringer og banktjenester. Vi har også sommertid fra juni til september og en gunstig spareordning som gir medarbeiderne våre mulighet til å opparbeide seg eierandeler i banken.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har stort engasjement og interesse for fagområdet informasjonssikkerhet. Sentral kompetanse er eksempelvis gjennomføring av risikovurderinger og implementering av styringssystemer.

Vi tror du vil lykkes best i stillingen om er analytisk anlagt og har relevant utdanning på universitet-/høyskolenivå innen informasjonsteknologi, risikostyring eller annen relevant fagkombinasjon.

I stillingen vil du samarbeide bredt med mange fagmiljøer i banken. Det er derfor viktig at du er en lagspiller som trives med å jobbe tett med andre og setter pris på et godt og sterkt fagmiljø, som liker å dele kompetanse med hverandre. Du må kommuniserer godt både skriftlig og muntlig - gode norskkunnskaper er en forutsetning for å kunne jobbe hos oss.

Har du 2-3 års erfaring, og gjerne relevante sertifiseringer, er det positivt.

Nysgjerrig på oss eller stillingen?

Har du spørsmål, eller ønsker du å bli litt mer kjent med oss eller stillingen før du søker? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med sikkerhetssjef, Laszlo Reithaug Gyene for en prat.

Sted: Strandgata 15, 2317 Hamar

Stillingsinfo

Frist8. mai 2024

Kontaktperson

Laszlo Reithaug Gyene

Sikkerhetssjef - CISO


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet er godt forankret på Østlandet og Norges fjerde største sparebank.

Konsernadministrasjonen ligger i Hamar og selskapet er notert på Oslo Børs. Banken er en bærebjelke i mange lokalsamfunn. Gjennom finansiering og rådgivning til privatpersoner og bedrifter som ønsker å realisere gode prosjekter, bidrar banken til bærekraftig vekst og utvikling. I tillegg til bank, plassering og forsikring, tilbyr konsernets datterselskaper eiendomsmegling, regnskap, leasing- og annen finansiering.

Banken er medeier i SpareBank 1 Gruppen og har et nært samarbeid med de andre alliansebankene i SpareBank 1. Du kan lese mer om banken her: https://www.sparebank1.no/nb/ostlandet/om-oss.html