Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senioringeniør konstruksjon

RambøllOslo5. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Knut Harald Resen-Fellie

Avdelingsleder Anlegg & Industri

+47 932 43 039

Har du erfaring innen konstruksjonsteknikk og ønsker å videreutvikle deg innen industrikonstruksjoner? Rambøll satser på Industrisegmentet og vi ser etter deg som ønsker å jobbe i store tverrfaglige prosjekter innen industrikonstruksjoner. Vi ser for oss at du har erfaring innenfor prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner. Det vil også være en fordel med erfaring fra industriprosjekter og samhandling med leverandører av utstyr og installasjoner.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad eller bare kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

Bli en del av vår avdeling Anlegg & industri

Som vår nye senioringeniør blir du en del av et team bestående av ca 10-12 konstruktører på seksjon for industri. Seksjonen er i dag en del av divisjonen Industri, forretningsutvikling og logistikk. Vårt mandat er å vinne, lede og gjennomføre industriprosjekter i Norge. Divisjonen har en tydelig satsning på prosjekter innen grønn industri, akvakultur og næringsmiddelindustri. Vi er involvert i flere store tverrfaglige prosjekter og jobber tett opp mot øvrige avdelinger i Norge. dag er vi involvert i karbonfangst-, batteriproduksjon-, hydrogen-, oppdretts-, forbrennings-, biogass-, avfallssorterings-, gjenvinnings- og energianlegg.

Seksjon industri har flere unge rådgivere i kombinasjon med noen mer erfarne. Vi er på jakt etter å utvikle oss videre og vil ha med deg. I vår avdeling vil du bli fagansvarlig for en gjeng med strukturerte arbeidskollegaer som ivrer for å levere, som er målrettet, men samtidig har glimt i øyet.

Vi har et godt sosialt miljø hvor det å hjelpe hverandre og å samarbeide godt står i fokus.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Fagansvar innen konstruksjonsteknikk i større industriprosjekter
 • Følge opp medarbeidere i prosjekt
 • Bistand ifm. Tilbudsarbeid
 • Bistå med metodeutvikling/digitalisering

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Master eller bachelor i konstruksjonsteknikk
 • Erfaring med BIM, Fem-design, Tekla og eller Revit
 • Meget gode skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Utstrakt erfaring med med dimensjonering av betong og stålkonstruksjoner i alle prosjektfaser
 • Vant til å jobbe sammen med prosessrelaterte miljøer
 • Fagansvar-erfaring fra tidligere prosjekter
 • Helst 8 års erfaring innen prosjektering av konstruksjoner

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet. Du bør også ha erfaring med samarbeid med oppdragsgivere og kollegaer på en god måte.

Rambøll – The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste 3 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Vi vurderer søknadene i august grunnet sommerferie i juli. Søknadsfrist: 10 august 2022. Vi har ferie i juli, og vurderer søknader i august.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne Knut Harald Resen-Fellie, avdelingsleder Anlegg & Industri, +47 932 43 039

Stillingsinfo

Frist5. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Knut Harald Resen-Fellie

Avdelingsleder Anlegg & Industri


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!