Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senioringeniør Byggeteknikk

Hvordan kan vi skape bærekraftige bygg som tåler fremtidens klima?

RambøllKristiansand5. november 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Tony Thorvik

Seksjonsleder Byggeteknikk

tony.thorvik@ramboll.no

Ove Flåt

Avdelingsleder for Bygg og Spesialfag

Ønsker du å skape løsninger som er holdbare, ikke kaster bort ressurser og tar vare på menneskers livskvalitet? Vi leter etter en erfaren ingeniør som deler vårt engasjement for å svare på disse spørsmålene.

Synes du dette høres interessant ut? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad eller bare kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

Din nye jobb

Som Senioringeniør innen Byggeteknikk blir du en del av vårt fagmiljø innen bygg og brann. Avdelingen består i dag av 17 dyktige rådgivere. Vi arbeider med mange ulike typer prosjekter og samarbeider med flere fagområder på tvers av våre kontorer i Norge.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil inkludere:

 • Utvikling av bærekraftige, sirkulære og nyskapende bygningsløsninger
 • Rådgivning og prosjektering av stål-, tre- og betongkonstruksjoner
 • Beregninger, analyser og modellering
 • Koordinering med andre rådgivere, eiendomsutviklere og entreprenører
 • Bidra til faglig utvikling i avdelingen
 • Oppdragsledelse

Bli en del av vår byggavdeling i Arendal eller Kristiansand

Vi er ofte involverte i de mest spennende prosjektene i egen region, men arbeider også utenfor når interessante muligheter byr seg. Av lokale prosjekter vi i senere tid vi har arbeidet med, eller skal starte på, nevnes Nye Psykiatri bygg på Eg, Kunstsiloen i Kristiansand, Qvartal 1, Hovden Badeland og Arendal Folkebad for Fossekompaniet. Bygg C og D på Quadrum i Kristiansand er det siste prosjektet i porteføljen.

Ved kontoret i Kristiansand er vi et solid fagmiljø med om lag 100 medarbeidere som til sammen tilbyr alle tjenester som trengs for ethvert prosjekt. Her holder vi til i Quadrum som er et nytt moderne kontorbygg plassert i sentrum ved jernbanen. Her kan vi nesten «tean i tanga» og utsikt over fjorden og innseilingen til byen.

Hvem vi ser etter

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med vekt på faglig utvikling med tverrfaglig samarbeid. I denne rollen vil din faglige bakgrunn typisk inkludere:

 • Bachelor- eller mastergrad innen byggeteknikk
 • Minimum 6 års erfaring
 • Solid kunnskap om dimensjonering av stål-, tre- og betongkonstruksjoner
 • Gode kommunikasjonsferdigheter
 • Du ønsker å etablere gode kunderelasjoner og viser forståelse for kundenes behov

Velkommen til Rambøll - Partneren for Bærekraftig Endring

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med totalt 1700 fageksperter som jobber på prosjekter i ulike størrelser. Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden starten i 1945. Som den første norske virksomheten og den første rådgivende ingeniørvirksomheten i verden som er sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Vår strategi for de neste tre årene handler om at vi skal være en «Partneren for Bærekraftig Endring». Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Du søker via nettet ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 05.11.2023

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Seksjonsleder Byggeteknikk; Tony Thorvik tlf +47 48 18 36 72, tony.thorvik@ramboll.no eller

Avdelingsleder for Bygg og Spesialfag, Ove Flåt +47 91 53 68 90, ove.flat@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist5. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Tony Thorvik

Seksjonsleder Byggeteknikk

Ove Flåt

Avdelingsleder for Bygg og Spesialfag


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!