Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senioringeniør

- vann og avløp, renseteknikk

RambøllDrammen, Oslo, Trondheim, Bergen eller Tønsberg29. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

+47 970 02 910

Har du erfaring med prosjektering av prosessanlegg og/eller er skikkelig god på renseprosesser? Da vil vi gjerne ha et ord med deg om hvordan du kan få en fin ny hverdag hos oss i Rambøll! Hos oss kan vi love en målrettet utvikling som tar deg med på en spennende reise i din karriere. Men det viktigste er kanskje at vi sammen kan finne ut av hva du trives best å jobbe med, samtidig som du blir en del av et veldig hyggelig og trygt arbeidsmiljø.

Vi har prosjekter og utviklingsoppgaver innen alle deler av bransjen, men akkurat nå jobber vi mye med prosjektledelse, utvikling innen BIM, avanserte renseprosesser og tilpasning til regelverk. Vi ser gjerne at du har utdanning innen vann eller avløp fra høyskole eller universitet, eller at du på en annen måte opparbeidet deg god kunnskap innen prosjekteringsledelse, BIM, avløpsregelverk eller drift av renseprosesser.

Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår vannavdeling

Som senioringeniør hos oss kan du ha kontorsted enten i Drammen, Oslo (Skøyen), Trondheim, Bergen eller Tønsberg. Vi har etablert Oslofjordprogrammet som skal samordne innsatsen på å redde Oslofjorden, og vi har også Task force Renseanlegg som sikrer at Rambølls globale kompetanse kommer til bruk her i Norge.

Du vil i hovedsak jobbe som prosjekteringsleder med fagansvar i tidligfase- og prosjekteringsfase for bygging av nye vann- og avløpsrenseanlegg. Du vil også kunne gi bistand i planarbeid. Du vil være en diskusjonspartner for våre erfarne seniorer samtidig som engasjerte juniorer vil bistå deg i prosjekteringen. I denne rollen vil det være en fordel om du, som oss, brenner for faget, våger å tenke nytt og tar ansvar. Vi søker etter en lagspiller som vil bidra med initiativ i vår humørfylte hverdag.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Bli en del av avdelingens særegne arbeidsmiljø! Hvert år gjennomfører Rambøll en medarbeiderundersøkelse, og i besvarelsen fra 2022 rapporterer avdeling vann en imponerende tilfredshet helt i toppsjiktet. Undersøkelsen viser at engasjementet for arbeidsplassen skyldes at våre ingeniører løser utfordrende oppgaver med selvstendighet, samtidig som vi har støtte fra kunnskapsrike kollegaer. Her tar vi godt vare på hverandre og finner på mye gøy!

Velkommen til vår Vanndivisjon

Rambøll har et sammenknyttet globalt nettverk. Under våre årlige fagtreff får du en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Disse strukturene finner vi også igjen i Rambøll globalt, hvor vi samarbeider med internasjonale kollegaer både for ekspertise og ressursutjevning. Vi har ca 1000 medarbeidere som jobber spesifikt med VA-prosess! I Rambøll får du et globalt teknisk nettverk hvor du jevnlig vil få faglig påfyll av en tyngde vi tror ingen andre kan skilte med. Vi har en egen avdeling med spesialister som jobber globalt med avanserte og nye renseprosesser Er du spiss nok til å bli med her?

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Vi har rundt 1750 ansatte i Norge fordelt på 14 kontorer. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjening går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer dette en trygghet for våre ansatte.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknadsbrev og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 23.04.2023.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Tor Håkonsen på tlf. +47 970 02 910 ved eventuelle spørsmål.

Stillingsinfo

Frist29. april 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!