Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seniorarkitekt- Lead Design

Er du vår nye Seniorarkitekt- Lead Design i Henning Larsen Oslo?

RambøllOslo7. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Solveig Anette Erdahl

Avdelingsleder Arkitektur

solveig.erdahl@henninglarsen.com

Nøkkelord

SeniorarkitektLead DesignArkitektProsjektledelse

Vil du bidra til å utvikle fremtidens steder, byer og bygningsmiljøer med høye ambisjoner innenfor arkitekturkvalitet, design og bærekraft? Vil du lede prosjekter og fagutvikling i samarbeide med høyt kompetente, engasjerte og kreative kollegaer?

I Henning Larsen mener vi at høy arkitektonisk kvalitet i kombinasjon med riktig by – og stedsutvikling er en forutsetning for å skape gode samfunn og omgivelser.

Vi søker etter Seniorarkitekt- Lead Design til Oslo, med omfattende kompetanse og sterke designferdigheter som kan bidra til å styrke Henning Larsens posisjon innenfor den videre samfunnsutviklingen både i Norge og globalt.

Om Henning Larsen

Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape og utvikle levende, bærekraftige bygninger, byer og omgivelser som får varig verdi både for brukerne, for samfunnet og kulturen de er en del av.

Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 i Danmark, og har omkring 220 ansatte i Norge og 700 ansatte globalt. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen og arbeider etter en felles, strategisk bærekraftvisjon: «Close the gap».

Om stillingen

I Henning Larsen Norge blir du en del av Arkitektavdelingen i Oslo som består både av Arkitekter, Interiørarkitekter og Lysdesignere. Vi har Designstudio i Kongensgate sammen med avdelingene for Landskap, Plan- og urbanisme, i tillegg til arbeidsplasser (free seating) sammen med øvrige fagområder i Henning Larsen og Rambøll på Harbitz Torg.

Dine viktigste oppgaver Henning Larsen har utviklet en egen, dialogbasert designmetodikk som gjennomføres i alle våre oppdrag og sikrer kvalitet.

Som Seniorarkitekt- Lead Design får du en ledende nøkkelrolle i vår designorganisasjon ved utvikling av konkurranser, prosjekter og metode, og bidrar i hele verdikjeden fra tidligfase til ferdig gjennomførte oppdrag. Du blir en del av et internasjonalt anerkjent designmiljø, og vil lede både arkitektteam og prosjekteringsteam.

Som Lead Design vil du arbeide i fagnettverk og bidra til utviklingen av vårt tverrfaglige designmiljø både i selskapet og i vårt designstudio i Oslo.

Du vil få ansvar for designstrategier og utviklingsprosjekter, med særskilt fokus på Henning Larsens ambisjoner innenfor innovasjon, bærekraft og arkitekturkvalitet.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da oppfordres du til å søke.

Hvem vi søker

For denne rollen ser vi for oss at du:

 • Er løsningsorientert, fleksibel og nysgjerrig med svært gode samarbeidsevner.
 • Kan formidle, lede team, dele kunnskap og inspirere andre.
 • Har oppnådd gode resultater og har bred erfaring fra konkurranser, designutvikling og prosjektering i komplekse prosjekter gjennom alle faser og prosjektforløp.
 • Har god tverrfaglig forståelse og kunnskap fra prosjekter med høye bærekraftambisjoner og kompleksitetsgrad, samt solid erfaring med prosjektledelse og utviklingsprosesser
 • Deltar i utviklingen av Henning Larsen og bidrar til å sikre vekst, kvalitet og bærekraftige løsninger.
 • Evner å opparbeide kunderelasjoner og se nye markedsmuligheter.
 • Snakker og skriver godt på norsk og engelsk, og behersker relevante, digitale prosjekterings- og designverktøy.
 • Har høyere, relevant utdannelse, minimum på masternivå, og minst 8 års relevant erfaring.

Hva vi tilbyr

 • Et profesjonelt og tverrfaglig arbeidsmiljø med stort fagnettverk og gode utviklingsmuligheter.
 • Engasjerte, dyktige og høyt kompetente kollegaer
 • Mulighet til å påvirke samfunnet og dine omgivelser gjennom nasjonale og globale prosjekter med høye miljøambisjoner, innovative løsninger og arkitektur i verdensklasse.
 • Faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess
 • Konkurransedyktige betingelser.

Søk via nett ved å trykke på søkeknappen og laste opp søknad, referanser, CV, Portfolio og annen relevant dokumentasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende. Søknadsfrist: 07.01.24

Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Arkitektur Solveig Anette Erdahl dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen.

solveig.erdahl@henninglarsen.com eller tlf. +47 915 55 868

Stillingsinfo

Frist7. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Solveig Anette Erdahl

Avdelingsleder Arkitektur


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!