Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior VVS-rådgiver

Bidra inn i Rambølls sykehussatsing som vår nye Senior VVS-rådgiver Healthcare

RambøllBergen10. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Kristoffer Setsaas

Seksjonsleder

kristoffer.setsaas@ramboll.no

Har du lyst til å bidra til innovasjon innen helseinfrastruktur? Ønsker du å være en del av et team som setter standarden for sykehuskompetanse? Vil du sette rammene for mer bærekraftige løsninger innen VVS?

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i Rambølls sykehussatsing som vår nye Senior VVS-rådgiver Healthcare, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye Senior VVS-rådgiver Healthcare vil du ha ansvaret for VVS i prosjekter, utarbeide beskrivelser og anbudsgrunnlag, samt drive med prosjektering og modellering.

Avdelingen har har en sterk kunderelasjon og mange lokale prosjekter for Helse Bergen, i tillegg til prosjekter over hele landet og internasjonalt. Våre oppgaver strekker seg fra «vanlige» arealer i helserelaterte bygninger, til tungt spesialiserte systemer for røntgenutstyr, forsyningssikkerhet, operasjonsstuer, medisinske gasser etc.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Fagansvarlig for VVS i prosjekter.
 • Utarbeide beskrivelser og anbudsgrunnlag.
 • Prosjektering og modellering, samt håndtering bransjens digitale verktøy.

Teamet ditt

Du vil være del av vår avdeling for Healthcare i Bergen. Avd. Healthcare er en spydspiss innen sykehuskompetanse i Rambøll. Vi er en del av et globalt nettverk og samarbeider internasjonalt, med over 300 kolleger i Europa. Vårt team i Bergen består av 10 personer som dekker VVS, elektro, ITB og teknisk byggeledelse, i nye lokaler i Nygårdsgaten 91.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Relevant fagutdanning på høyskole-/universitetsnivå.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.
 • Praktisk bakgrunn fra faglinjer innen VVS eller helse er en fordel.
 • Erfaring med programmering er en fordel.
 • Grunnleggende forståelse og interesse for den digitale utviklingen i bransjen.

Om du har relevant erfaring med sykehus- eller helserelaterte prosjekter er dette en fordel, men det er ikke et krav.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kolleger, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Nye kontorlokaler som er sertifisert til BREEAM-NOR Excellent

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Du kan gjerne kontakte Seksjonsleder Kristoffer Setsaas for en hyggelig og uforpliktende prat. tlf: +47 922 15 523, e-post: kristoffer.setsaas@ramboll.no

Frist: 10.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist10. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Kristoffer Setsaas

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!