Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior VVS-Rådgiver

Vil du jobbe på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter?

COWI ASOslo og Lillehammer14. januar 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Silas Johansen

Seksjonsleder Lillehammer

SILAS@COWI.COM

Kristian Heier

Seksjonsleder VVS og energi Oslo

Vi jobber sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, arkitekter, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Regjeringskvartalet, Oslo lufthavn, diverse datasenter, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Har du mye kunnskap om VVS-faget og tekniske anlegg? Da ønsker vi en prat med deg.

Senior VVS-rådgivere til Oslo og Lillehammer

Fremtiden trenger at vi tar ansvar. COWI jobber tett med kundene på noen av landets mest betydningsfulle og innovative byggeprosjekter. Vi er med på å utforme nye, energieffektive og smarte bygg. Samtidig som vi skal være med å oppgradere eksisterende tekniske anlegg til fremtidens krav. For å være med å trekke i denne retningen, ser vi etter erfarne VVS-rådgiver til å bli en del av teamet vårt.

Prosjektene vi tar, og teamene vi jobber på, er spredt utover flere kontororer og lokasjoner. Dette er en av vinneroppskriftene til COWI. Hovedkontoret i Oslo er tungt inne på komplekse prosjekter i hele landet og skal bemanne opp flere av dem fremover. Sammen med kontoret vårt på Lillehammer, skal vi ekspandere for å være i en nøkkelposisjon for kommende, store prosjekter i Oslo og Innlandet.

Kandidater med en kommersiell profil som både har interesse og erfaring vil kunne få muligheten til å være med på å bygge opp et lokalt VVS-miljø på Lillehammerkontoret vårt.

I det daglige vil du være involvert i:

 • Fag- og prosjektledelse
 • VVS-teknisk prosjektering
 • Kundeoppfølging
 • Tilbudsarbeid
 • Opplæring og utvikling av kolleger i seksjonene

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden.

Vi er på jakt etter deg som vil være med å utvikle vårt fagmiljø og bidra med din erfaring og kompetanse. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og som er dedikert til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, søker ny innsikt og forbedring, og du har en høy grad av fleksibilitet.

I tillegg har du:

 • Gjerne Master eller Bachelor, annen relevant bakgrunn teller positivt
 • Minimum 7 års relevant erfaring fra f.eks rådgiver, entreprenør eller byggherre
 • Erfaring med VVS-prosjektering, beskrivelser og kalkyle
 • Kunnskap om BIM-verktøy. Modellering teller positivt
 • Erfaring som disiplinleder, evt. oppdrags-/prosjektleder teller positivt
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk/skandinavisk

Mangler du noe av ovenstående punkter, ønsker vi allikevel at du tar kontakt. Vi vil vurdere og invitere aktuelle søkere fortløpende.

COWI har kunder og prosjekter som kan kreve sikkerhetsklarering på ulike nivåer. Det kan derfor være krav om sikkerhetsklarering i noen prosjekter/stillinger.

Har du flere spørsmål?

Silas Johansen, Seksjonsleder Lillehammer, på +47 901 41 015/ SILAS@COWI.COM, eller Kristian Heier, Seksjonsleder VVS og energi Oslo, på +47 994 56 525/ KRIH@COWI.COM.

Om Cowi - Mer enn en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø. I Norge er vi 1450 ansatte.

I tillegg tilbyr vi:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Vi tror på like muligheter

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Silas Johansen

Seksjonsleder Lillehammer

Kristian Heier

Seksjonsleder VVS og energi Oslo


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss