Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior vann-ingeniør og prosjekteringsleder #vannørd

Har du solid erfaring med å prosjektere anlegg for Vann og Avløp?

COWI ASFredrikstad27. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Robert Sanne

Seksjonsleder Vann og Kommunalteknikk

RTSE@cowi.com

Nøkkelord

COWI ConnectCOWI Academy

Har du lyst til å utvikle din ekspertise gjennom varierte og komplekse oppdrag? Og du er god på å skape tillit og gode relasjoner? Da kan COWI være stedet for deg!

Bli en del av vannmiljøet i Fredrikstad

Vannmiljøet i Fredrikstad teller omtrent 50 medarbeidere. Fredrikstadkontoret består for øvrig av 220 medarbeidere i de fleste disipliner. Dette gir muligheter for en dynamisk hverdag på tvers av fag. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer, og er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter. Blant annet jobber vi på ny vannforsyning til Oslo, reservevannforsyning Gjøvik, ny Hamar stasjon, samt kommunale prosjekter. Vi jobber både selvstendig med egne prosjekter og samarbeider tett med COWIs øvrige fagmiljøer på tvers av kontorer i Norge.

Vi har store ambisjoner for avdelingen og seksjonen som er lokalisert i Fredrikstad. Du vil komme til en seksjon med fokus på et godt arbeidsmiljø og på faglig utvikling. Våre medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, og får støtte av sine ledere. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Prosjekteringsledelse av prosjekter med ulike størrelse og kompleksitet
 • Planlegging, tekniske beskrivelser og prosjektering av VA-anlegg og blågrønne overvannsløsninger
 • Modellering og beregning av overvann
 • Bidra i tilbudsarbeid, utvikling av tjenesteområder, samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av COWI
 • Faglig veiledning av våre yngre medarbeidere

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden.

Vi er på jakt etter deg som vil være med å utvikle vårt fagmiljø og bidra med din erfaring og kompetanse. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, søker ny innsikt og forbedring, og du har en høy grad av fleksibilitet. For å lykkes i denne stillingen må du søke å forstå kundens perspektiver, og være dedikert til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

I tillegg har du:

 • Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn innen VA
 • Minimum 5-7 år med arbeidserfaring innen VA-faget (vi tar også imot søknader fra deg som har mindre erfaring og nyutdannede)
 • Plan og modellering av VA-anlegg, fortrinnsvis fra tverrfaglige prosjekter
 • God kjennskap til prosjekteringsverktøy som Novapoint og Autocad (VA-prosjektering), gjerne også Civil 3D

Mer enn en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Har du flere spørsmål?

Hvis du har flere spørsmål om rollen eller hvordan det er å jobbe i COWI, ta kontakt med Robert Sanne, Seksjonsleder Vann og Kommunalteknikk, på telefon +47 979 72 875 eller e-post RTSE@cowi.com

Vi tror på like muligheter

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Stillingsinfo

Frist27. juni 2023

Kontaktperson

Robert Sanne

Seksjonsleder Vann og Kommunalteknikk


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss