Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior system- og løsningsarkitekt

Vil du være med på å forme fremtidens data- og analyseplattform?

Sparebanken MøreÅlesund22. mars 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Svein Ola Egseth

Leder IT Drift og datavarehus

+47 934 61 300

Ole Kristian Fivelstad

Teamleder Datavarehus

Vi trenger påfyll av kompetanse i datavarehusteamet vårt. Er det deg?

Sparebanken Møre har et velfungerende Oracle-basert datavarehus, som leverer dynamisk informasjon som gir banken mulighet til å være engasjert og nær i forholdet til våre kunder.

Datavarehustjenesten støtter opp om bankens kostnadseffektivitet og lønnsomhet. Leveransene fra datavarehuset bidrar til utvikling av konkurransekraft og automatisering av arbeidsprosessene. Datavarehuset holder på store datamengder som både er relevante for bruk i våre egne systemer, for analyseformål og for eksterne brukere.

Sparebanken Møre satser ytterligere på data som en strategisk ressurs og skal nå videreutvikle vår nye data- og analyseplattform og bygge et sterkere team som blir pådriveren for utviklingen av en mer data- og innsiktsdrevet virksomhet.

Vi søker nå etter en Senior system- og løsningsarkitekt Dataplattform til Team Datavarehus. I stillingen vil du være arkitekten bak utviklingen og designet av våre dataløsninger og plattformer. Din erfaring og ekspertise vil bli sentral når vi skal forme den beste data- og analyseplattformen som kombinerer tjenester on-prem og i skyen og slik skape tjenester som gir enestående kundeopplevelser. Vi ser derfor etter deg som i tillegg til teknisk kompetanse også har gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk. Stillingen rapporterer til leder Team Datavarehus.

Noen av dine ansvarsområder:

 • Designe og utvikle arkitektur, dataløsninger og -plattform
 • Videreutvikle retningslinjer og rutiner knyttet til masterdata
 • Gi teknisk støtte til design, utvikling, testing av applikasjoner og rapporteringsløsninger

Det er flott om dette er deg:

Teknisk bakgrunn og utviklingserfaring:

 • Dokumentert erfaring med arkitekturarbeid og prosjektarbeid
 • Erfaring og ekspertise med teknologier som Oracle, Talend og Java
 • Du har erfaring med integrasjon av skytjenester i data- og analyseplattform
 • Du har god erfaring og ekspertise innen tjenesteintegrasjon (API) og god kompetanse på konfigurasjon og utvikling av integrasjonsløsninger
 • Du har kompetanse innen meldingstjenester/kø og teknologier
 • Erfaring med større miljøer med høy teknisk kompleksitet
 • Du har god innsikt i relevante områder innen IT- og cybersikkerhet og personvern
 • Erfaring og kjennskap til agil arbeidsmetodikk

Utdanning og erfaring:

 • Du har en relevant høyere utdanning, gjerne innen Data Science, BI og Analyse

Flere års erfaring med god resultatoppnåelse kan kompensere for utdanningskravet. Det vil være en fordel, men ikke et krav om du har erfaring fra finans, og da spesielt bank.

Det viktigste for oss er deg, din kompetanse og ditt engasjement! Vi ønsker å gjøre en forskjell, og ser derfor etter deg som kjenner deg igjen i verdiene våre: Engasjert, nær og handlekraftig.

I Sparebanken Møre verdsetter vi mangfold blant våre ansatte og ser etter medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, egenskaper og perspektiv. Vi mener at dette gir enda bedre løsninger og opplevelser for kundene våre.

Vi håper du er inspirert og trigget til å bli en del av Team Møre! Vi jobber for å ha et aktivt, åpent og inkluderende arbeidsmiljø, og vektlegger samarbeid, utvikling og kompetansedeling. Lurer du på om du er den rette og kan søke? Kontakt oss gjerne for en uformell prat.

Vi satser på Nordvestlandet, og vi vil satse på deg!

Stillingsinfo

Frist22. mars 2024

Kontaktpersoner

Svein Ola Egseth

Leder IT Drift og datavarehus

Ole Kristian Fivelstad

Teamleder Datavarehus


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Sparebanken Møre

Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet med kraft til å dyrke skaperkulturen som finnes her. Vi støtter små drømmer og store visjoner. Vi lager møteplasser, nettverk og fellesskap. Vi skal skape en forskjell for kundene våre.

Vi har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø relatert til person- og bedriftsmarkedet, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med Møremegling er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige. Vi har en sterk kredittrating både nasjonalt og internasjonalt.