Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior prosjektstyrer

Norconsult ASFlere steder16. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Hans Martin Riseth

Avdelingsleder Hovedkontor

Hans.Martin.Riseth@norconsult.com

Vi søker etter deg som har minimum 5 års erfaring innen prosjektstyring av komplekse prosjekter, og vil jobbe innen prosjektledelse med prosjektstyring og prosjektadministrative oppgaver innenfor samferdsels- og anleggsmarkedet. I våre store oppdrag vil du få anledning til å jobbe tett på og integrert i ledelsen av oppdragene, men også sentralt i relasjon til våre oppdragsgivere. Stillingen er ved vår Divisjon Samferdsel på vårt hovedkontor i Sandvika.

Norconsults Divisjon Samferdsel består av ca. 160 høyt kvalifiserte ingeniører med ulik fagbakgrunn innenfor prosjektgjennomføring, planlegging og prosjektering. Divisjonen har en sentral rolle knyttet til de mange store og komplekse samferdsels- og anleggsprosjektene i hele Norconsult.

Avdeling Prosjektgjennomføring bidrar til god prosjektgjennomføring for alle våre samferdsels- og anleggsprosjekter gjennom høy kvalitet på prosjektstyring og tilliggende prosjektadministrative oppgaver.

Som prosjektstyrer i våre oppdrag for både entreprenører og byggherreorganisasjoner, er det viktig for oss at du blir en integrert del i ledelsen av våre oppdrag. Vi ser rollen som svært viktig og sentral, og for den enkelte medarbeider kan også denne rollen være et springbrett videre innenfor oppdragsledelse og annen faglig ledelse om ønskelig. Det er derfor interessant for oss om du eventuelt også har interesse og evner for utvikling innenfor de tekniske fagene.

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Fremdriftsplanlegging, styring og rapportering i oppdrag i tråd med Norconsults og våre oppdragsgiveres styrende dokumenter og systemer
 • Bistå våre oppdragsledere i arbeidet med kontraktsadministrasjon og endringsstyring
 • Bistå aktivt med estimater, prognoser og usikkerhetsanalyser knyttet til leveranser og fremdrift som underlag for nødvendige beslutninger i oppdragsledelsen
 • Generell rådgivning innenfor fagområdet til alle våre oppdrag og oppdragsledere
 • Bistå i å utvikle fagmiljøet og arbeidsmetodikken innenfor faget prosjektstyring i Norconsult

I Norconsults fagmiljø innenfor prosjektgjennomføring vil du jobbe sammen med mange dyktige kollegaer. Norconsult har et meget sterkt fagmiljø innenfor dette fagområdet med både bredde- og spisskompetanse, bestående av seniorer og yngre medarbeidere. Vi har høyt fokus på faglig utvikling både gjennom oppdrag og gjennom interne kurs og samhandlingsprosesser.

For oss er det viktig at du:

 • Er utviklings- og kunnskapsorientert, faglig nysgjerrig, kreativ, og kvalitetsbevisst
 • Er strukturert og ansvarsfull, samt en lagspiller som fungerer godt i team
 • Har teknisk og/eller økonomisk høyskoleutdanning på bachelor eller masternivå
 • Erfaring fra byggherreorganisasjon og/eller rådgiver- og entreprenørbransjen
 • Har god kompetanse innen prosjektstyring eller tilgrensende oppgaver, gjerne synliggjort gjennom kurs og utdanning, samt praktisk erfaring
 • Erfaring og kompetanse innenfor bruk av digitale prosjektadministrative verktøy
 • Har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter

Hos oss får du:

 • Ambisiøse og kunnskapsrike kollegaer og et hyggelig arbeidsmiljø
 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter. Vi vektlegger at ansatte kan utvikle seg innenfor ulike retninger (for eksempel innen fag, marked eller oppdrag)
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Fleksibel arbeidstid
 • Mulighet for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser. Bonusordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat
 • Interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsending av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes som elektronisk søknad. Aktuelle kandidater inviteres til intervju fortløpende. Ved spørsmål ta kontakt med avdelingsleder Hans Martin Riseth på epost eller telefon.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist16. april 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Hans Martin Riseth

Avdelingsleder Hovedkontor


Industrier

Bygg og anlegg

Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.