Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior prosjektledere Industri

RambøllTrondheim15. august 2023
Søk her

Kontaktpersoner

John Kenneth Selven

Divisjonsdirektør Industri, Forretningsutvikling og Logistikk

john.selven@ramboll.no

Johan Magnor Hansen

Prosjektdirektør Industri

Rambøll har en strategisk satsing på bærekraft, og vi bistår industrien med det grønne skiftet. Vi har stor oppdragsmengde både nasjonalt og internasjonalt. Vår hovedsatsing innenfor industrisegmentet er Grønn industri (batteri og fornybare energikilder), Næringsmiddelindustri og Akvakultur.

Vi har stor vekst og trenger å forsterke vårt team innenfor industri og akvakultur.

Vi inviterer derfor deg til å ta i bruk din kompetanse og erfaring innen prosjektledelse, teknologiutvikling og prosessledelse til å bistå Rambølls kunder med i å realisere store industriprosjekter. Du blir involvert i hele verdikjeden, fra ideutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter. Hos oss blir du en sentral leder i tverrfaglige team som kjennetegnes av god kommunikasjon internt og eksternt [sett inn den mest spennende delen med jobben, f.eks bidrar til å skape innovative løsninger]. For denne rollen trenger du høyere utdanning innen fag som f.eks. teknologi, industriell økonomi, prosjektledelse samt erfaring fra industrivirksomhet [sett inn de to viktigste kvalifikasjonene for jobben, f.eks Erfaring med BIM og en mastergrad i konstruksjonsteknikk]. Er du vår nye Senior prosjektleder industri? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Arbeidssted er fortrinnsvis Trondheim, men vi er åpen for at du kan jobbe fra andre steder i Norge også.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår industrisatsing

Her blir du en del av et ekspansivt og utviklende miljø på 50 personer som jobber med store prosjekter innenfor Grønn industri, Næringsmiddelindustri og Akvakultur. Teamet har en sentral rolle i å utvikle Rambølls industrisatsing. Vi arbeider for tiden med store kunder som f.eks. Freyr, Mowi, Nova Sea og Hafslund Oslo Celsio.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektledelse og prosjektutvikling fra idéfase til ferdigstillelse.
  • Teknologiutvikling for å styrke våre kunders verdikjede.
  • Delta i markedsarbeid herunder oppfølging av kunder og bidrag til tilbudsarbeidet.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du den støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Høyere utdanning innen relevante fag (f.eks. teknologi, industriell økonomi, prosjektledelse).
  • Erfaring fra industri eller akvakultur – gjerne entreprenørerfaring
  • Nettverk innen relevante industrisegmenter
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Du bør også ha lyst til å arbeide med kunder og andre samarbeidspartnere og ha evnen til å tenke tverrfaglig og se det store bildet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 15.08.2023. Vi har ferie i juli, og vurderer søknader i august.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne John Kenneth Selven, Divisjonsdirektør Industri, Forretningsutvikling og Logistikk Tlf. 907 72 781- epost: john.selven@ramboll.no eller Johan Magnor Hansen, Prosjektdirektør Industri Tlf. 932 80 364 – epost: johan.magnor.hansen@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist15. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

John Kenneth Selven

Divisjonsdirektør Industri, Forretningsutvikling og Logistikk

Johan Magnor Hansen

Prosjektdirektør Industri


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!