Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior miljørådgiver

- sedimenter, vannmiljø og naturmangfold i sjø

RambøllOslo11. juni 2023
Søk her

Vi inviterer deg til å ta i bruk ditt engasjement for ferskvann og marint miljø i en stilling hvor du vil være med på å skape bærekraftige løsninger i utbyggings- og utviklingsprosjekter. For denne rollen er det en fordel om du har erfaring fra miljøarbeid, markeds- og rådgiverforståelse, og et genuint ønske om å bidra til å utgjøre en forskjell for miljøet. Er du vår nye miljørådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Naturmangfold og Økosystemer

Som vår nye rådgiver blir du en del av et solid fagmiljø i en avdeling som jobber bredt innen biodiversitet og økosystemer på land og i vann. Globalt er Rambøll en av verdens største miljørådgivere med mer enn 2500 ansatte. Seksjonen du vil tilhøre har varierte oppgaver innen mange typer miljøundersøkelser, søknader om ulike tiltak, og er med på utvikling av nye tjenester innen blant annet naturbaserte løsninger, naturpositivitet og økosystemtjenester.

Seksjonen er i stadig vekst, og du vil bli en del av en seksjon med mange dyktige, hyggelige og engasjerte rådgivere fordelt på Rambølls kontorer i Trondheim, Oslo, Drammen, og Kristiansand. Det er fortrinnsvis ønsket kontorplass i Oslo, men riktig person kan også ha kontorplass på de andre lokalitetene.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Prosjektledelse og kundekontakt i egne og nye prosjekter
 • Myndighetskontakt
 • Marked og salg
 • Oppfølging av nyutdannede
 • Utarbeide bl.a. søknader, overvåkingsprogram og øvrige miljøutredninger
 • Noe feltarbeid kan forekomme

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen er det en fordel med miljøfaglig bakgrunn, ditt faglige utgangspunkt kan for eksempel være:

 • Mastergrad eller høyere innen relevant fagtema
 • Arbeidserfaring, gjerne fra rådgiverbransjen eller tilsvarende
 • Erfaring fra arbeid med f.eks. miljøundersøkelser, søknadsarbeid, ulike miljøvurderinger knyttet til ferskvann og/eller marint
 • Erfaring fra utbygging av bygg, vei, bane, havn o.l. er en fordel
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

I denne rollen er det viktig at du er fleksibel og selvgående, tar initiativ og trives med faglige utfordringer. Det er også en fordel at du forstår markedet, er resultatorientert, strukturert og målrettet og at du evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god måte.

Velkommen til vår divisjon for Miljø

I Rambøll utvikler vi innovative og forskningsbaserte løsninger som reduserer forurensing og bidrar til å gjenopprette naturområder. Som et av verdens ledende konsulentselskaper innen miljø og helse hjelper vi kundene våre å løse deres mest kompliserte miljøutfordringer. Slik er vi med på å skape områder det er godt å leve og ferdes i.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 15 kontorer med til sammen 1600 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 05.06.2023. Søknader vil bli vurdert løpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Veronica Rohde Krossa, seksjonsleder Vannmiljø og sedimenter, veronica.krossa@ramboll.no eller på telefon 408 22 891.

Stillingsinfo

Frist11. juni 2023
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!